Το Ποτάμι καλεί τους φίλους και εθελοντές στην Άρτα


 "Το Ποτάμι αποστέλλει κάλεσμα σε όποιον το επιθυμεί, να συμμετέχει στην συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Άρτας, την Τετάρτη, 8 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 17:30, στο καφέ «Πρωτομάστορας», στη γέφυρα της Άρτας.



 Όπως είναι γνωστό, το Ποτάμι σε Πανελλαδικό επίπεδο σε κάθε Νομό, έχει συστήσει τις τοπικές ομάδες εθελοντών, στις οποίες μπορεί να συμμετέχει όποιος το επιθυμεί. Γι’ αυτό καλούμε όποιον πιστεύει ότι έχει να πει και να καταθέσει απόψεις που μπορούν να βοηθήσουν σε τοπικό αλλά και πανελλαδικό επίπεδο, να έρθει στη συνάντηση, ξ οποία θα είναι ανοικτή για όποιον επιθυμεί να παρευρεθεί.

 Είμαστε πεπεισμένοι ότι τα πράγματα δεν αλλάζουν με από μηχανής Θεούς, ούτε με ένα «μαγικό» άγγιγμα κάποιου… Οι παρέες που θέλουν την «συνωμοσία του καλού», που θέλουν να δημιουργήσουν κάτι θετικό είναι αυτές που αλλάζουν την κοινωνία προς το καλύτερο, βήμα-βήμα, με γνώμονα το κοινό συμφέρον μέσα από εφαρμόσιμες λύσεις και όχι από θεωρίες, μέσα από διάλογο με όλους και όχι μέσα σε κλειστά γραφεία απομονωμένοι απ’ την κοινωνία! Αν θέλεις να συμμετέχεις σε μια τέτοια παρέα, έλα κι εσύ!»

 Ζγούρης Φώτιος – Περιφερειακός Συντονιστής Ηπείρου «Το Ποτάμι»

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης