Βρέθηκε και νοσηλεύεται το σκυλάκι


Βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση από τα εγκαύματα 

Το μεσημέρι της Τετάρτης, εθελοντές του Φιλοζωικού Σωματείου Άρτας με τη συνδρομή των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Άρτας κατάφεραν να εντοπίσουν και να πιάσουν το μαύρο σκυλάκι που έκαψαν τρεις ανήλικοι τσιγγάνοι πριν από μερικές μέρες.




Το ζώο μεταφέρθηκε αμέσως στο κτηνιατρείο του Γιώργου Τρομπούκη και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση καθώς τα εγκαύματα στο σώμα του είναι εκτεταμένα ενώ παρουσιάζει και υψηλό πυρετό.

Η πρόεδρος του Φιλοζωικού Σωματείου Άρτας Μαρία Τζουβαρά εξήγησε στο www.zoosos.gr ότι βρήκαν το ζώο μέσα στον καταυλισμό των Ρομά και αυτό δεν θα είχαν καταφέρει αν δεν τους είχε βοηθήσει η Αστυνομία.

Στη θέα τους το σκυλάκι κινήθηκε να φύγει, πολύ γρήγορα όμως κατέρρευσε και παραδόθηκε στα χέρια τους.«Σχεδόν λιποθύμησε στην αγκαλιά μας. Ηταν σαν να μας έλεγε "παραδίνομαι". Δεν έχω άλλη αντοχή να το παλέψω.

Βάλαμε τα κλάματα, παρουσίαζε μια εικόνα που συγκλονίζει και ραγίζει και την πιο σκληρή καρδιά», δήλωσαν μέλη του Φιλοζωικού Σωματείου.Αμέσως το μετέφεραν στο κτηνιατρείο του Γιώργου Τρομπούκη, όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.
Όποιος θα ήθελε να βοηθήσει για να καλυφθούν τα έξοδα νοσηλείας του ζώου μπορεί να καλέσει την κα Τζουβαρά στο τηλέφωνο: 6974730250

epiruspost.gr
epirusgate.blogspot.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ