Ψάχνουν τους επικίνδυνους ληστές της Χρυσοβίτσας!


Στις περιοχές ανάμεσα στο χωριό Μπαλντούμα και την Ποταμιά Ιωαννίνων,κοντά στο Ζαγορίτικο ποταμό,έχουν επικεντρώσει οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ τις έρευνες για τον εντοπισμό των επικίνδυνων κακοποιών,οι οποίο χθες το μεσημέρι, είχαν εισβάλει σε σπίτι στο χωρίο Χρυσοβίτσα Ιωαννίνων!



Οι δράστες,έδεσαν τον 45χρονο ιδιοκτήτη του σπιτιού  σε ένα δέντρο δίπλα από το στάβλο του κτήματος και στη συνέχεια,προσπάθησαν να αφαιρέσουν ότι πολύτιμο αντικείμενο υπήρχε στο σπίτι.

Μόλις αντελήφθησαν πως μέσα στο σπίτι,βρίσκονταν και η υπερήλικη μητέρα του 45χρονου,την έδεσαν και την φίμωσαν,άρπαξαν ένα κυνηγετικό όπλο και τράπηκαν σε φυγή!!

Έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ,εξακολουθούν να πιστεύουν πως οι ληστές, κρύβονται στην περιοχή και συνεχίζουν να συνιστούν υπομονή και αυτοσυγκράτηση σε όλα τα στελέχη.

Πιστεύουν μάλιστα πως οι δυο δράστες, τις επόμενες ώρες θα αναζητήσουν τρόπο ώστε να συνεχίσουν την αιματηρή τους πορεία προς τα Ελληνοαλβανικά σύνορα και έχουν στήσει παντού μπλόκα,ενώ πεζοπόρο τμήμα 50 περίπου ατόμων,"χτενίζει" όλες τις περιοχές κοντά στην Μπαλντούμα Ιωαννίνων.

epirusgate.blogspot.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ