Συνάντηση Καχριμάνη με παραγωγούς τοπικών προϊόντων


Συνάντηση με παραγωγούς από τις τέσσερις περιϕερειακές ενότητες της Ηπείρου, είχε σήμερα ο Περιϕερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, με αϕορμή τη συμμετοχή τους στο περίπτερο της Περιϕέρειας στη Διεθνή Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων του Μονάχου Γερμανίας που θα πραγματοποιηθεί από 26 μέχρι 30 Νοεμβρίου 2014.



Ο Περιϕερειάρχης τόνισε ότι η Περιϕέρεια, ήταν και θα συνεχίσει να είναι αρωγός στις προσπάθειες των παραγωγών να προωθήσουν τα προϊόντα τους μέσω της συμμετοχής της σε διεθνείς εκθέσεις. Ανέπτυξε επίσης τις θέσεις του για καλύτερο συντονισμό και στοχευμένες κινήσεις των δράσεων προκειμένου να ενισχυθεί ο εξαγωγικός προσανατολισμός τους.

Από την πλευρά τους οι παραγωγοί, που αντιπροσώπευαν ευρύ ϕάσμα αγροτικών δραστηριοτήτων της Ηπείρου, εξέϕρασαν την ικανοποίησή τους για τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει για τη στήριξη τους η Περιϕέρεια, ζητώντας τη συμβολή της στην εξεύρεση χώρων προκειμένου να εκθέτουν τα προϊόντα τους, θέμα για το οποίο ο Περιϕερειάρχης δεσμεύθηκε να το προωθήσει στο άμεσο μέλλον.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης