Επιστημονική ομιλία στην κολυμβητική ομάδα του “Α.Ο. ΔΟΞΑ” Άρτας


Την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου, μετά από πρόσκληση της κολυμβητικής ομάδας «Α.Ο. ΔΟΞΑ», πραγματοποιήθηκε μία ομιλία προς ενημέρωση των γονιών των παιδιών της ομάδας. 

Προσκεκλημένη ήταν η κα Λαμπρινή Μόσχου, Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, απόφοιτος του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών.  



Μίλησε για την σωστή διατροφή και το τι πρέπει να προσέχουν οι γονείς των παιδιών αυτών που αθλούνται, ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες τους σε θρεπτικά συστατικά, λαμβάνοντας υπόψη τις αυξημένες ενεργειακές τους απαιτήσεις, τόσο λόγω του αθλητισμού, όσο και λόγω του ότι βρίσκονται στην ανάπτυξη.

Μετά την ομιλία της η κα Μόσχου θεώρησε υποχρέωσή της να ευχαριστήσει "πολύ τους υπεύθυνους της ομάδας και κυρίως τον κύριο Φώτη Καραμουσαντά για την πρόσκληση. Είναι μεγάλη μου χαρά να συμμετέχω σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες και είναι πολύ καλό για τον τόπο μας να συμβαίνουν τέτοιες συναντήσεις".

 Ευχές του κολυμβητικού τμήματος του ΑΟ ΔΟΞΑ στον Παναγιώτη Χριστοδουλόπουλο

 

Το τμήμα Κολύμβησης του ΑΟ ΔΟΞΑ ΑΡΤΑΣ, εύχεται ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στον παλιό αθλητή κολύμβησης του συλλόγου μας Παναγιώτη Χριστοδουλόπουλο, επί πτυχίω σπουδαστή ΤΕΙ Αρτας, πρωταθλητή Ελλάδας και βαλκανιονίκη στο αγώνισμα του ΤΡΙΑΘΛΟΥ (κολύμβηση, τρέξιμο, ποδηλασία), στους αγώνες Μεσογειακού κυπέλλου που διεξάγονται αυτό το Σαββατοκύριακο στο Λουτράκι.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ