Κάθε μέρα οι άλλοι τσεκάρουν το στήθος σας! Εσείς;


Πόσες φορές έχετε παρατηρήσει κάποιον να καρφώνει το βλέμμα του στο στήθος σας; Ένα πείραμα είναι ικανό να δώσει απαντήσεις

Το μόνο που χρειάζεται είναι μια κρυφή κάμερα στο σουτιέν. Το πείραμα έγινε στο Λονδίνο και οι αντιδράσεις που κατέγραψε η κάμερα που τοποθετήθηκε στο σουτιέν μιας κοπέλας είναι απίστευτες! (Βίντεο)



Κάποιοι άνδρες κοιτούσαν, αλλά με... τακτ, άλλοι απλά καρφώνονταν χωρίς να τους απασχολεί η αδιακρισία. Αλλά, ας μην γελιόμαστε, δεν είναι μόνο οι άνδρες... ένοχοι. Κοιτούν και οι γυναίκες το στήθος άλλων γυναικών!

Μόνο σε μια μέρα, 37 άτομα έπεσαν στην... παγίδα της γυναίκας. Άλλοι θαύμασαν το στήθος της, άλλοι απλώς το κοίταξαν και άλλες γυναίκες την κοιτούσαν με βλέμμα αποδοκιμασίας.

Για να είμαστε όμως και δίκαιοι, η κοπέλα με την κρυφή κάμερα στο στήθος κυκλοφορούσε στους δρόμους του Λονδίνου με βαθύ ντεκολτέ και ανοιχτή ζακέτα.

Επίσης, όλο αυτό έγινε στα πλαίσια μιας διαφημιστικής καμπάνιας ενάντια στον καρκίνο του στήθους, με σλόγκαν «Κάθε μέρα οι άλλοι τσεκάρουν το στήθος σας... Εσείς πότε το τσεκάρατε τελευταία φορά;».

Οι πιο αστείες στιγμές του βίντεο ήταν όταν ένας πιτσιρίκος κάρφωσε το βλέμμα του στο στήθος της κοπέλας και όταν... θαυμαστής της ήταν ένας πανέμορφος σκυλάκος

madata.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης