Ανοιχτό από την Πέμπτη το Τουριστικό Περίπτερο


Σημαντική μέρα η Πέμπτη 9 Οκτωβρίου για την πόλη μας καθώς το Τουριστικό Περίπτερο στον Άι Λιά θα αρχίσει να δέχεται ξανά κόσμο μετά από 15 χρόνια περίπου που παρέμενε κλειστό, και παρατημένο στην τύχη του είχε καταντήσει ένα σκέτο ερείπιο. 



Οι ενοικιαστές Χρήστος και Αιμίλιος Κασάρας έπεσαν πάνω καταπάνω και μέσα σε σχεδόν επτά μήνες κατάφεραν να το αποκαταστήσουν από τα βαριά «τραύματα» που υπέστη, να φροντίσουν ώστε να αποτελέσει ξανά κόσμημα και τώρα πλέον από Πέμπτη μπορούμε ανεβαίνοντας στο Λόφο να απολαμβάνουμε το καφεδάκι, το ποτό, τον μεζέ και φυσικά τη θέα από ψηλά με το μάτι να χάνεται στον κάμπο, τον Αμβρακικό, σ' όλους τους ορίζοντες.

Το Τουριστικό Περίπτερο, απ' όσα μας ανέφερε ο Χρήστος Κασάρας, θα ανοίγει από 7 το απόγευμα και στη μεγάλη αίθουσα θα σερβίρονται καφέδες, ποτά, αναψυκτικά, πρόχειρα γεύματα φαγητού κλπ. Πρόβλεψη ωστόσο υπάρχει και για εγκαίνια.

Η ημερομηνία δεν προσδιορίστηκε επακριβώς, αλλά όμως οι ιδιοκτήτες το βλέπουν κάπου μέχρι τέλος του μηνός. Εν τω μεταξύ όσοι πήγαν γιατί είχαν απορία να δουν το αισθητικό αποτέλεσμα που σηματοδοτεί την... ολική επαναφορά του προς την τοπική κοινωνία, κάνουν λόγο για πολύ καλή δουλειά, με όρεξη και μεράκι.

Το Τουριστικό Περίπτερο, λοιπόν και πάλι ανοιχτό, δημιουργώντας το συναίσθημα σ' όλους μας ότι συνδέθηκε – επιτέλους – ένα κομμάτι που είχε κοπεί από το... σώμα της πόλης. Θα είναι στο εξής σημείο αναφοράς των συναντήσεων μεταξύ των πολιτών.

 touristiko new

taxydromosartas.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης