Φωτογραφικό υλικό χρυσάφι στο προφίλ του νεαρού ρομά!


Ένας λογαριασμός... πραγματικός θησαυρός! Έτσι μοιάζει αυτός του νεαρού ρομά από την Άρτα, που είχε ανεβάζει το ανατριχιαστικό βίντεο με τον φλεγόμενο σκύλο

Μπορεί το προφίλ του να μην είναι πλέον διαθέσιμο στο Facebook μετά τις καταγγελίες και την άμεση κινητοποίηση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι τα ηλεκτρονικά ίχνη εξαφανίστηκαν.



Κάθε άλλο μάλιστα, καθώς αρκετό από το υλικό, ειδικά το φωτογραφικό, που είχε δημοσιεύσει ο ίδιος νεαρός, αποτελεί στοιχείο περαιτέρω έρευνας.

Ο νεαρός λοιπόν που... καμάρωνε για την φωτιά που έβαλε στο σκυλάκι, έχει αναρτήσει φωτογραφίες, στις οποίες εικονίζεται ο ίδιος άλλους ανήλικους ρομά, να παρουσιάζουν κάποιες χιλιάδες ευρώ, που κρατούσαν στα χέρια τους, ενώ σε άλλη φωτογραφία, στο κρεβάτι που καθόταν, δίπλα τους είχαν και κάποιες δεσμίδες με κατοστάρικα, ευρώ βέβαια.

Αν απαντηθεί το ερώτημα, που βρίσκουν τα παιδιά τόσα ευρώ, χιλιάδες ευρώ, θα οδηγηθούν οι αρχές και φυσικά η Αστυνομία, σε απάντηση και άλλων σοβαρών ερωτημάτων, που απασχολούν την τοπική κοινωνία και αποτελούν αντικείμενο καθημερινών συζητήσεων.

epiruspost.gr

Σχόλια

  1. Πλάκα μας κάνετε δεν ξέρετε απο ΠΟΥ είναι τα λεφτά ? Κυκλοφορούν με αυτοκίνητα BMW M3 cabrio και ΕVO ενω δεν έχουν βρακί στον κώλο τους και ρωτάτε που βρήκαν τα λεφτά. Τον αείμνηστο γιώργο ΦΟΥΝΤΑ τον θυμάστε ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης