Στην Πρέβεζα το νέο νοσοκομείο Δυτικής Ελλάδας;


Κρίσιμο ραντεβού Σαμαρά-Τσουμάνη την Τρίτη 

 Μια πολύ ευχάριστη εξέλιξη αναμένεται να ανακοινωθεί την ερχόμενη εβδομάδα σε ό,τι αφορά την ανέγερση νέου νοσοκομείου στην Πρέβεζα.  



Ήδη έχει ολοκληρωθεί με τη συμβολή και της Περιφέρειας Ηπείρου η προμελέτη του έργου και έχει εξασφαλιστεί η συναίνεση των αρμόδιων υπουργών Δένδια και Βορίδη για να γίνει το νοσοκομείο Δυτικής Ελλάδας, που θα καλύπτει μια μεγάλη περιοχή, στην Πρέβεζα.

Το νέο νοσοκομείο, στο οποίο θα δοθεί έμφαση στους τομείς τραύματος και νεφρού, θα ανεγερθεί αν όλα πάνε καλά στο Μύτικα, στο οικόπεδο που έχει διαθέσει ο Δήμος.

Στην προμελέτη προβλέπεται να είναι τριώροφο και ζητήθηκε η συναίνεση του Δημάρχου Πρέβεζας Χρήστου Μπαϊλη για να δοθούν 10 στρέμματα ακόμη στο ίδιο σημείο.

Η συγκατάθεση έχει δοθεί, και τυπικά το θέμα θα απασχολήσει το δημοτικό συμβούλιο.

Οριστική απόφαση όμως θα ληφθεί την Τρίτη (14-10-2014) το μεσημέρι, όπου θα γίνει συνάντηση στο Μαξίμου του βουλευτή Πρέβεζας Δημήτρη Τσουμάνη με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Στην συνάντηση, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, θα αποφασιστεί η κατ” εξαίρεση ένταξη ανέγερσης του νέου νοσοκομείου Πρέβεζας στις δημόσιες επενδύσεις και μετά η χρηματοδότηση του από το ΕΣΠΑ.

http://prevezaposto.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ