Συνέβη στη Ρόδο: Η είδηση γροθιά στο στομάχι


Πατέρας παρέδωσε το παιδί του στην αστυνομία όταν η εφορία του κατέσχεσε τα τελευταία 300 ευρώ του

 Ένας 35χρονος διαζευμένος πατέρας, σε πλήρη απόγνωση, έφθασε χθες στην Εφορία της Ρόδου αγκαλιά με το μικρό αγγελούδι του. «Πάρτε το - είπε στους υπαλλήλους- δεν μπορώ να το ζήσω!»



 Τα τελευταία 300 ευρώ που του έβαλαν στον λογαριασμό του, τα άρπαξε η Εφορία. Οι διατάξεις του νόμου δεν κάνουν καμία εξαίρεση. Το σύστημα λειτούργησε άψογα. Χωρίς να υπολογίζει ανάγκες, παιδιά, αγώνες και αγωνίες.

Ο άνεργος πατέρας πήγε να παραδώσει το ενάμισι έτους παιδί του, αμέσως μόλις διαπίστωσε ότι οι… άγρυπνοι φρουροί του κράτους, «άρπαξαν» από τον λογαριασμό του τα τελευταία 300 και πολύτιμα ευρώ που υπήρχαν.

Η υπόθεση αυτή, που εκ των πραγμάτων αποτυπώνει μέρος του αδιεξόδου στο οποίο έχουν έρθει χιλιάδες οικογένειες στην περιοχή μας, εκτυλίχθηκε χθες το πρωί, με πρωταγωνιστές έναν 35χρονο Ροδίτη, σε πλήρη απόγνωση, (ο οποίος διατηρούσε παλαιότερα επιχείρηση) τις κρατικές υπηρεσίες του υπουργείου οικονομικών και την Τράπεζα η οποία δέσμευσε σε απίστευτο χρόνο, το ποσό που είχε κατατεθεί και προορίζονταν για την καθημερινή επιβίωση του μικρού παιδιού και του πατέρα του.

Το ποσό είχε κατατεθεί από τη μητέρα του 35χρονου που διαμένει σε άλλη περιοχή της χώρας μας με στόχο να βοηθηθεί ο ίδιος και να μπορέσει να ανταποκριθεί στα καθημερινά του έξοδα.

Ο λογαριασμός της τράπεζας, ενώ παλαιότερα ήταν μισθοδοτικός κι είχε δηλωθεί ως «ακατάσχετος» δεν επικαιροποιήθηκε για το 2014 με αποτέλεσμα η Εφορία να προχωρήσει χωρίς καμία καθυστέρηση στην κατάσχεση του ποσού αυτού.

Πηγή: rodiaki.gr
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης