Στα λευκά τα ορεινά του νομού Ιωαννίνων

Μέτσοβο

Σε εξέλιξη βρίσκεται το κύμα κακοκαιρίας που έβαλε ξαφνικά την Ήπειρο αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα στην καρδιά του χειμώνα

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα συνεχιστούν μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου ενώ σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία από την Τετάρτη αναμένεται νέο κύμα κακοκαιρίας το οποίο θα πλήξει κυρίως τα δυτικά. -ΦΩΤΟ
 


Οι περισσότερες ορεινές περιοχές δέχθηκαν από το απόγευμα της Παρασκευής το δεύτερο κύμα χιονοπτώσεων, χωρίς όμως να έχουν δημιουργηθεί προβλήματα στις μετακινήσεις. 

Αποχιονιστικά μηχανήματα της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου έχουν κινηθούν προς όλα τα ορεινά χωριά που ντύθηκαν στα λευκά, όπως τη Μηλιά, το Δίστρατο, τη Φούρκα, την Αετομηλίτσα, τη Βωβούσα και τα Μαστοροχώρια.

Ο υδράργυρος έχει καθηλωθεί στο μηδέν ενώ τσουχτερό κρύο επικρατεί και στις περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο, όπου βρέχει κατά διαστήματα καταρρακτωδώς.

Το χιόνι πάντως έβαλε και τις όμορφες πινελιές του ειδικά στις περιοχές που αναμένουν πολλούς επισκέπτες λόγου του τετραημέρου.

OKSIA1 14
Οξυά Κόνιτσας. Τα πάντα ντυμένα στα λευκά!

OKSIA14
Μία ακόμη εικόνα από την Οξυά!

MHLIA14
Μηλιά. Ο χειμώνας μόλις ξεκίνησε και σε τέτοια υψόμετρα είναι πάντα βαρύς.

DISTRATO14
Δίστρατο. Τα αποχιονιστικά έπιασαν δουλειά. 

TSEPELOBO14
Τα πρώτα χιόνια στο Ζαγόρι. Από το γραφικό Τσεπέλοβο!

 epiruspost.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ