ΑΡΤΑ: Έχασαν και την έκθεση και τα χρήματα !!


Με το όνειρο της προβολής των τοπικών προιόντων σε έκθεση του Λονδίνου έμεινε το Επιμελητήριο της Άρτας το οποίο είχε παρακινήσει για συμμετοχή και σημαντικές επιχειρήσεις της περιοχής.



Το Επιμελητήριο, όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες του Epiruspost.gr, εδώ και μήνες είχε έρθει σε σχετική συμφωνία με εταιρία από τη Θεσσαλονίκη η οποία θα αναλάμβανε τα σχετικά με τη μίσθωση και την ετοιμασία του περιπτέρου στην έκθεση του Λονδίνου. 

Τα χρήματα δε είχαν καταβληθεί από το καλοκαίρι, αφού ο αρχικός σχεδιασμός προέβλεπε σε εκείνο το χρόνο την διοργάνωση της έκθεσης.
Όμως τότε η συμμετοχή ματαιώθηκε.

Τα χρήματα δεν επεστράφησαν στο Επιμελητήριο το οποίο έλαβε τη διαβεβαίωση για συμμετοχή, χωρίς άλλη επιβάρυνση στην έκθεση του φθινοπώρου.

Πριν από μερικές ημέρες όταν όλα έδειχναν έτοιμα για την έκθεση η εταιρία της Θεσσαλονίκης ζήτησε να καταβληθεί εκ νέου το ποσό (περίπου πέντε χιλιάδες ευρώ) και εν ευθέτω χρόνο θα γινόταν ο διακανονισμός.

Το Επιμελητήριο δεν ενέκρινε την επιπλέον πίστωση, αφού ήδη η συμμετοχή ήταν ήδη πληρωμένη. Έτσι έχασε και την έκθεση και τα χρήματα που είχε δώσει...

Είναι άγνωστο αν είχαν καταβάλλει χρήματα και οι εταιρίες που θα μετείχαν για την προβολή των τοπικών προϊόντων...

Ενδιαφέρον φυσικά έχει αν το Επιμελητήριο θα διεκδικήσει τα χρήματα που έδωσε ή θα κάνουν οριστικά φτερά.

 epiruspost.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης