ΑΡΤΑ: Συνέλαβαν τους ληστές των 70 ευρώ !!


Συνελήφθησαν οι δύο δράστες της ληστείας σε κατάστημα (καφέ-μπαρ) στην Αμφιθέα Άρτας. Πρόκειται για δύο ημεδαπούς, ηλικίας 45 και 41 ετών 



Συνελήφθησαν χθες αργά το απόγευμα στη Λιμίνη Άρτας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 45 και 41 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία –κακουργηματικού χαρακτήρα- για ληστεία, σωματική βλάβη, εκβίαση, εξύβριση και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ειδικότερα, οι δύο δράστες, χθες λίγο μετά τα μεσάνυχτα, εισήλθαν σε καφέ-μπαρ στην Αμφιθέα Άρτας και με την απειλή πιστολιού, απέσπασαν από την 48χρονη ιδιοκτήτρια, το χρηματικό ποσό των (70) ευρώ, ενώ προκάλεσαν σωματικές βλάβες σε θαμώνα και υλικές ζημιές σε τραπεζοκαθίσματα του καταστήματος.

Μετά από σχετική καταγγελία του περιστατικού, οι αστυνομικοί ενήργησαν αναζητήσεις, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο ημεδαπών στη Λιμίνη Άρτας.

 Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας, ενώ τη προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Άρτας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης