ΑΡΤΑ: Κυριακή 2 Νοεμβρίου Δημόσιος θηλασμός


Η Ομάδα υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Άρτας συμμετέχει για δεύτερη χρονιά

Το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ, διοργανώνει τον 5ο Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό σε περισσότερες από 50 πόλεις της Ελλάδας! -ΒΙΝΤΕΟ



Για την Άρτα την διοργάνωση έχει αναλάβει και φέτος η “Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Άρτας” (https://www.facebook.com/events/350212521806988/ ) και σας προσκαλεί την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014 και ώρα προσέλευσης 11:00 π.μ., σε μια εκδήλωση γιορτή για τον μητρικό θηλασμό!

Σκοπός της εκδήλωσης-γιορτής του Πανελλαδικού Ταυτόχρονου Δημόσιου Θηλασμού, είναι η απενοχοποίηση του ΔΗΜΟΣΙΟΥ θηλασμού και η εξοικείωση της κοινωνίας μας με την εικόνα της θηλάζουσας μητέρας .

Η συνάντηση πρόκειται να πραγματοποιηθεί: στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Άγ. Δημήτριος)

Σε αυτή τη γιορτή, η ομάδα της Άρτας, συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ! Μητέρες σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, μέλη των ομάδων του Δικτύου μας, με σκοπό την προώθηση, υποστήριξη, ενημέρωση, ενθάρρυνση και ανταλλαγή πληροφοριών, σχετικά με το μητρικό θηλασμό, όχι μόνο ως λέξεις σε ένα φυλλάδιο ή σε μια ομιλία, αλλά εμπράκτως ως εικόνα και παρουσία «από μητέρα προς μητέρα». 


Παράλληλα θα μοιραστεί ενημερωτικό υλικό, θα γίνουν συζητήσεις και θα γνωριστούμε από κοντά!

Οι εθελόντριες διοργανώτριες της Άρτας: 
Γλυκερία Κλάγκου 
Λένα Πουρναρά thilasmosarta@gmail.com

Δείτε το βίντεο


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης