Στοίβα οι λίστες για μια θέση στον «Α-Β Βασιλόπουλος»!


-«Ανοίξαμε αρκετά καταστήματα τα τελευταία χρόνια ανά την Ελλάδα, αλλά αυτό που γίνεται με τη ζήτηση θέσεων εργασίας στην Άρτα δεν το συναντήσαμε πουθενά αλλού»

Κι ενώ ο Όμιλος «Α-Β Βασιλόπουλος» αναμένεται να λειτουργήσει το δεύτερο κατάστημά του στα μέσα Οκτωβρίου στην Άρτα, αυτό που πληροφορούμαστε είναι ότι οι αιτήσεις και τα βιογραφικά που δέχθηκε για τις λιγοστές θέσεις εργασίας είναι... αμέτρητα. 



Άνθρωποι με άμεση εικόνα εκ των έσω, μάς κάνουν λόγο για ατέλειωτες λίστες ονομάτων χωρίς εν τω μεταξύ να θέτουν υπό συζήτηση θέματα μισθοδοσίας!

Γι' αυτό που άμεσα ενδιαφέρονται είναι η δουλειά και προκειμένου να διατηρηθούν άσβεστες οι ελπίδες προστρέχουν σε πολιτικά γραφεία, σε δημάρχους, σ' όποιους θεωρούν πως έχουν... άκρες με σκοπό να εξασφαλίσουν κάποιες «ιδιαίτερες» συστάσεις.

Πράγματι, βουλευτές, δήμαρχοι, λοιποί παράγοντες του τόπου, ακόμα και κυβερνητικά στελέχη έχουν αποστείλει λίστες με «δικούς» τους, στην προσπάθεια να ικανοποιήσουν χατίρια, ών ούκ έστιν αριθμός, με άγνωστο ωστόσο αποτέλεσμα.

«Ανοίξαμε αρκετά καταστήματα τα τελευταία χρόνια ανά την Ελλάδα, αλλά αυτό που γίνεται με τη ζήτηση θέσεων εργασίας στην Άρτα δεν το συναντήσαμε πουθενά αλλού» μας έλεγε χαρακτηριστικά υψηλόβαθμο στέλεχος του Ομίλου, στο οποίο βέβαια ιδιαίτερη εντύπωση κάνει η διαμεσολάβηση δημοσίων προσώπων! Σε κάθε περίπτωση πάντως δικαιολογείται απόλυτα η λαϊκή ρήση που λέει ότι «ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται»...

 taxydromosartas.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ