ΠΑΡΓΑΝΑΣ: Θα επιδιωχθεί η πλήρης εϕαρμογή του κανονισμού


Με την εκλογή του ως Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου, ο κ. Σταύρος Παργανάς, μιλώντας χθες στα μέλη του Συμβουλίου εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την εκλογή του, δηλώνοντας ότι θα εργαστεί για την εύρυθμη λειτουργία του Σώματος. 



Το πλήρες κείμενο της ομιλίας του έχει ως εξής:   

"Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Περιϕερειάρχη και τους συμβούλους της παράταξής μου που μέσα από δημοκρατική εσωκομματική εκλογική διαδικασία με εξέλεξαν και εν συνεχεία με πρότειναν για Πρόεδρο του Π.Σ. Ευχαριστώ όλους όσοι σήμερα με τίμησαν με την ψήϕο τους.

Αναλαμβάνω τα καθήκοντα του Προέδρου του Περιϕερειακού Συμβουλίου διαδεχόμενος τον Νέστορα της Αυτοδιοίκησης κ. Κων. Πέτσιο, με τον οποίο ευτύχησα να συνεργαστώ επί διετίας ως Γραμματέας του Νομαρχιακού Συμβουλίου Ιωαννίνων.

Πρόεδρε σε ευχαριστώ για όσα με το ήθος και την συμπεριϕορά σου με δίδαξες. Το Περιϕερειακό Συμβούλιο οϕείλει να λειτουργεί σύμϕωνα με τον ισχύοντα κανονισμό και όσα η Δημοκρατία επιβάλλει.

Η πολιτική επιλογή των Ηπειρωτών όπως αυτή εκϕράστηκε με την ψήϕο τους, θα γίνει σεβαστή από μέρους μου. Σας γνωρίζω ότι κατά τη διάρκεια της θητείας μου θα επιδιωχθεί η πλήρης εϕαρμογή του κανονισμού, προκειμένου να καταστεί αποτελεσματική η λειτουργία του Περιϕερειακού Συμβουλίου.

Θα υπάρχει αυστηρότητα για πράξεις ή συμπεριϕορές που απάδουν με το ήθος και την ευπρέπεια που συνεπάγεται η ιδιότητα του Περιϕερειακού Συμβουλίου. Θα υπάρχει χρονική ανοχή μόνο στον πολιτικό λόγο με επιχειρήματα και όχι στα πολιτικά ϕληναϕήματα.

 Κύριες και Κύριοι, Η σύνθεση, μέσα από την διαϕορετικότητα και η συνεργασία μέσα από την αντιπαλότητα θέλω να σηματοδοτήσει την παρουσία μου ως Προέδρου του Περιϕερειακού Συμβουλίου".

*Θυμίζουμε ότι ο κ. Παργανάς,  σε σύνολο 50 συμβούλων που ψήφισαν, έλαβε 33 ψήφους ενώ στην κάλπη υπήρξαν 16 λευκά ψηφοδέλτια, ενώ της εκλογικής διαδικασίας στις ψηφοφορίες  για το προεδρείο απήχε ο Νίκος Ζήκος της Αριστερής Παρέμβασης Ηπείρου. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ