Αλλαγές στη διοικητική «μηχανή» του Δήμου Αρταίων


Αλλαγές στη διοικητική «μηχανή» του Δήμου Αρταίων αποφάσισε ο νέος δήμαρχος Χρήστος Τσιρογιάννης, οι οποίες αφορούν μετακινήσεις υψηλόβαθμων στελεχών με σκοπό να γίνει πιο αποδοτικό το έργο, όπως ο ίδιος αναφέρει στον «Ταχυδρόμο της Άρτας». 



Κατά πρώτον, ο κ. Τσιρογιάννης επιχειρεί την αναβάθμιση της Διεύθυνσης Προγραμματισμού, τοποθετώντας διευθυντή τον πολιτικό μηχανικό Σπύρο Τζαχρήστα που ως τώρα ήταν διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών.

Στην Διεύθυνση Προγραμματισμού, από διευθύντρια που ήταν τοποθετείται προϊσταμένη η Κωνσταντίνα Κωνσταντάκη (σύζυγος του δημάρχου), ενώ ενισχύεται με δύο ακόμα υπαλλήλους, τον Αθανάσιο Αρκουμάνη, ιστορικό και τον Χρήστο Παππά, που μετακινείται από την Διεύθυνση Οικονομικού για να αναλάβει υπεύθυνος τυποποίησης εντύπων, διαδικασιών και στοχοθεσίας.

Έτσι, από τη μια θέση διευθύντριας που κατείχε η Κωνσταντίνα Κωνσταντάκη δημιουργούνται τώρα τέσσερις, οπότε γίνεται φανερό πως δίδεται ιδιαίτερη έμφαση στον συγκεκριμένο τομέα.

Στη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών, διευθύντρια τοποθετήθηκε η μέχρι τώρα τμηματάρχης Σοφία Γρύλλια, καταλαμβάνοντας τη θέση του Σπύρου Τζαχρήστα.

Διευθύντρια Οικονομικού αναλαμβάνει η Δήμητρα Κομηλάγιου, οικονομολόγος ΠΕ, αντικαθιστώντας την Αθηνά Παλαιοδήμου (ΔΕ) που παραμένει προϊσταμένη τμήματος.

Η κ. Κομηλάγιου ήταν διευθύντρια Οικονομικού στο Δήμο Νικ. Σκουφά, η οποία κάνοντας χρήση της αυτοδιοικητικής κινητικότητας μετατέθηκε στο Δήμο Αρταίων.

Διευθύντρια Καθαριότητας και Πρασίνου τοποθετήθηκε η Ελένη Τζίμα, γεωπόνος, ενώ η επίσης γεωπόνος, Μαρία Ανδρέου, που κατείχε ως τώρα αυτή τη θέση, μετακινήθηκε στη Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης, αναλαμβάνοντας το πόστο της διευθύντριας.

Στόχος του κ. Τσιρογιάννης είναι να ενεργοποιήσει αυτή τη Διεύθυνση, με δεδομένο ότι στον διευρυμένο Δήμο Αρταίων, ένα πολύ μεγάλο τμήμα, έχει ως σημείο αναφοράς την αγροτική οικονομία.

Από το δημοτολόγιο που ήταν υπάλληλος, ο Βασίλης Ρίγανης μετακινήθηκε στο γραφείο τύπου, καθώς όπως μας αναφέρει ο δήμαρχος, είδε στο βιογραφικό του ότι τελείωσε σχολή δημοσιογραφίας.

Ο Αλέξης Κατσαδωράκης -εν τω μεταξύ- που αποδεδειγμένα έκανε πολύ καλή δουλειά με το site του Δήμου μετακινήθηκε στην ΑΔΑΕ ΟΤΑ, διατηρώντας παράλληλα την εκπομπή του στο Ράδιο Αμβρακία 8 με 10 το πρωί.

 taxydromosartas.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης