Τρίκαλα:«Μάγισσα» θησαύριζε με εξορκισμούς... μαϊμού


Συνελήφθη 44χρονη

Η δραστηριότητα της υποτιθέμενης μάγισσας, που φυσικά δε διέθετε άδεια για να εξασκεί την «τέχνη» της, υπέπεσε στην αντίληψη αστυνομικών της Ασφαλείας οι οποίοι έκαναν έρευνα στο σπίτι της και βρήκαν πλήθος αντικειμένων που σχετίζονται με τη «μαύρη» μαγεία και άλλες παρεμφερείς δραστηριότητες 



 Ακόμη και παιδιά ήταν πελάτες μιας 44χρονης απατεώνισσας που παρίστανε τη «μάγισσα» στα Τρίκαλα και υποσχόταν ότι μπορεί να «λύσει» μάγια, να κάνει εξορκισμούς, αλλά και να θεραπεύσει αρρώστιες. Η δράση της κράτησε επτά μήνες και στο διάστημα αυτό έβγαλε πάνω από 23.500 ευρώ.

Η δραστηριότητα της υποτιθέμενης μάγισσας, που φυσικά δε διέθετε άδεια για να εξασκεί την «τέχνη» της, υπέπεσε στην αντίληψη αστυνομικών της Ασφαλείας οι οποίοι έκαναν έρευνα στο σπίτι της και βρήκαν πλήθος αντικειμένων που σχετίζονται με τη «μαύρη» μαγεία και άλλες παρεμφερείς δραστηριότητες, όπως κέρινα ομοιώματα ανθρώπων, τράπουλες μαντείας, βαζάκια με φίλτρα και αρώματα και άλλα.

Στην κατοχή της 44χρονης κατασχέθηκαν 100 ευρώ ως προερχόμενα από την παράνομη δραστηριότητά της και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων με την δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που με τη σχηματίστηκε σε βάρος της για απάτες. Παράλληλα, εξετάζονται εξονυχιστικά δεκάδες τιμολόγια, χειρόγραφα και έντυπα έγγραφα που βρέθηκαν στην κατοικία της.

 protothema.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης