Όταν ο Μάκης ζητάει σεβασμό…


Ποιος μπορεί να μην δει, ως κατάντια την έκκληση του Τριανταφυλλόπουλου, για σεβασμό της προσωπικής του ζωής… 

Συμβαίνουν κι αυτά… Έρχεται η δικαίωση των θυμάτων του δημοσιογράφου, που είχε καταστήσει ρυθμιστή της δημόσιας ζωής, την «κρυφή κάμερα» και λοιδορούσε κατά τον χειρότερο τρόπο, ανθρώπους για τους οποίους τίποτα δεν είχε αποδειχτεί και απλά αυτός είχε πληροφορίες,... 



...τις οποίες παρουσίαζε, όπως αυτός θεωρούσε ότι θα έχουν την θεαματικότητα που περίμενε, άρα και ο ίδιος φανερά και κρυφά κέρδη…

Και έρχονται οι εξελίξεις… Να σεβαστούν την προσωπική του ζωή ζητά ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος με αφορμή φήμες και δημοσιεύματα που ήθελαν να υπάρχουν προβλήματα στο γάμο του και μιλούσαν για ρήξη.

Ναι αυτός ο πολύς Μάκης, ζητάει να κάνουν οι άλλοι γι’ αυτόν, αυτό που ο ίδιος δεν έκανε για κανέναν, ούτε για τον πιο στενό του φίλο, που στο παρελθόν του είχε εξομολογηθεί ένα προσωπικό πρόβλημα και ο ίδιος το έκανε συνέχειες, στην ζούγκλα του και στον βωμό του κέρδους βεβαίως.

Κι ήρθαν και τα χειρότερα… Τα βιώσαμε εδώ στην Άρτα και πρέπει να τα θυμηθούμε…

Πως και με την βοήθεια κάποιων προθύμων του τόπου… λεηλάτησαν την προσωπικότητα του Θόδωρου Μάλλιου, όταν ο τελευταίος, πλήρωνε πολύ ακριβά την αφέλειά του, για περιστατικό που δεν θα είχε λάβει τις τραγικές διαστάσεις που έλαβε, αν δεν παραποιούσε τα γεγονότα, αυτός που ζητάει σήμερα σεβασμό της προσωπικής του ζωής.

Αν ο ίδιος με τις κρυφές κάμερες, δεν λειτουργούσε ως ο τρομοκράτης και της Δικαιοσύνης ακόμα, η υπόθεση του συμπολίτη μας, θα είχε περιοριστεί στα πραγματικά γεγονότα, τα οποία σε κανονικές συνθήκες και χωρίς την παρουσία της κάμερας του εκβιασμού, μπορεί για τις τοπικές και αθηναϊκές εφημερίδες, να ήταν υπόθεση ενός μονόστηλου!

 Είχε στείλει τότε στην Άρτα, δύο «ταλιμπάν», που τους έβλεπες να μιλούν και δεν μπορούσες να αντιληφθείς, ότι όλα όσα έλεγες και με την συμφωνία, πως δεν αποτελούν υλικό για μετάδοση, θα τα άκουγες στην συνέχεια στην «ζούγκλα», όπως βέβαια βόλευε το τεράστιο μέγεθος της δημοσιογραφίας, αυτόν που σήμερα ζητάει σεβασμό της προσωπικής του ζωής.

Τι δεν είχε πει τότε, για τον δυστυχή Θόδωρο, του οποίου η υπόθεση, βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη σ’ ότι αφορά το δικαστικό μέρος και δεν πρέπει να λησμονούμε πως την αφέλειά του (επιμένουμε στον όρο αφέλεια, γιατί αυτή είναι η πραγματικότητα) την πλήρωσε και με κάποιους μήνες στις Δικαστικές Φυλακές Ιωαννίνων.

Και ούτε μπήκε ποτέ στον κόπο, να αναφέρει το ελάχιστο, για την εξέλιξη της υπόθεσης και τις αποφάσεις κάποιων δικαστηρίων, που κατά το κύριο μέρος τον δικαιώνουν και τον αποκαθιστούν στην κοινωνία.

Γνωστή η ιστορία, οι πάντες στην Άρτα και την ευρύτερη περιοχή, γνωρίζουν ότι τότε, το 2007, ο Θόδωρος Μάλλιος πλήρωσε την αφέλειά του και την κακοήθεια, του αιτούντος σήμερα τον σεβασμό. Του σεβασμού, που επιβάλλεται να δείχνουν τα μέσα ενημέρωσης προς τον άνθρωπο, αλλά που αυτός ανακηρύχτηκε πρύτανης της ασέβειας!

Που ως πρύτανης της ασέβειας και του εκβιασμού, είχε οπαδούς και στην Άρτα, οι οποίοι και εκδηλώθηκαν απ’ την πρώτη απόπειρα που έκανε ο αιτών σεβασμό, για να… συνεισφέρουν στην λεηλασία της προσωπικότητας του συμπολίτη μας.

Πως έρχονται τα πράγματα. Και ποιος μπορεί να μην δει, ως κατάντια την έκκληση του Τριανταφυλλόπουλου, για σεβασμό της προσωπικής του ζωής και να τον αντιμετωπίσει με οίκτο και μόνο.

Βέβαια την συνέχεια, για τον πρύτανη της ασέβειας στον άνθρωπο, η συνέχεια θα είναι σκληρή και την περιγράφει κατά τον καλύτερο τρόπο, ο στίχος του ποιητή Κωνσταντίνου Καβάφη:

«Όποιος απέτυχε, όποιος ξεπέσει,
τι δύσκολο να μάθει της πενίας
την νέα γλώσσα και τους νέους τρόπους».

gnomiartas.gr

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ