Ο Κώστας Τράμπας για Πρόεδρος Δημ. Συμβουλίου


-Πατήλας Κωσταντίνος, Παπάζογλου Χάρης, Μπαλάγκας Γεώργιος και ο Νταλάκας Δημήτριος θα είναι οι νέοι αντιδήμαρχοι στο Δήμο Αρταίων! 

Συνεδρίασε χθες το απόγευμα η δημοτική ομάδα της συμπολίτευσης του Δήμου Αρταίων και αποφάσισε για το ποιος θα είναι πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου και ποιοι αντιδήμαρχοι. 



Σύμφωνα με πληροφορίες του orangenews.gr, στη συνεδρίαση των Δημοτικών Συμβούλων της Αρτινών Συνεργασίας που έγινε στο δημαρχείο, παρόντος φυσικά και του δημάρχου Αρταίων Χρήστου Τσιρογιάννη, αποφασίστηκε να προταθεί για πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου στις αρχαιρεσίες που θα γίνουν την Κυριακή το πρωί στις 11, ο δικηγόρος Τράμπας Κωνσταντίνος.

Επίσης, πάντα σύμφωνα με πληροφορίες του Orange News, θέσεις αντιδημάρχων θα καταλάβουν οι: Πατήλας Κωσταντίνος και Παπάζογλου Χάρης που εκλέχτηκαν στο Δήμο Αρταίων, Μπαλάγκας Γεώργιος από το δήμο Αμβρακικού που εκλέχτηκε και πρώτος σε σταυρούς προτίμησης στο Δ.Σ. και ο Νταλάκας Δημήτριος που εκλέχτηκε στο δήμο Φιλοθέης.

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα ανακοινωθούν και επίσημα οι νέοι αντιδήμαρχοι και τότε θα μπορούμε να ξέρουμε με σιγουριά αν θα καλυφθούν και οι άλλες δύο θέσεις αντιδημάρχων και ποιοι θα τις καταλάβουν.

Να θυμίσουμε ότι η θητεία των νέων αντιδημάρχων ορίζεται από το νόμο να είναι διάρκειας τουλάχιστον δυόμιση ετών.

 orangenews.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης