Ξεκίνησε την προετοιμασία της η Αναγέννηση


Η Ρωσικής καταγωγής Σαϊντοβα, είναι πλέον μόνιμα εγκατεστημένη στην Άρτα κι' έτσι θα ενισχύσει την φετινή προσπάθεια της ασπρόμαυρης ομάδας

Τη Δευτέρα το απόγευμα έγινε η επίσημη «πρώτη» των γυναικών της Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας και ξεκίνησε η προετοιμασία ενόψει των ευρωπαϊκών και ελληνικών υποχρεώσεων. 



 Το «παρών» έδωσαν αρκετές παλαιές και νέες αθλήτριες και στόχο έχουν τη δημιουργία μιας ομάδας πρωταθλήτριας και κυπελλούχου, δίνοντας όμως έμφαση στα νέα κορίτσια με το βλέμμα στο μέλλον.

Σκάρα, Σκουτέλα, Βέμη, Δημητρίου, Μπαλάφα, Βράτσεβα, Δήμου, Μαυρομάτη, Ματαρώνα, Κολιού είναι αυτές που έμειναν από πέρυσι και θα πλαισιωθούν από τις Σαίντοβα, Σαγάνη, Γρούμπα, Χήτα, Κάτσινου που είναι όλες από την Άρτα.

Η Σαϊντοβα, ρωσικής καταγωγής, είναι πλέον μόνιμα εγκατεστημένη στην Άρτα και με την εμπειρία της από την Βάρνταρ Σκοπίων θα παίξει σημαντικό ρόλο στην Αναγέννηση και στη δημιουργία νέων τερματοφυλάκων του δικού της βεληνεκούς.

Στα κορίτσια αυτά προστίθενται οι Ιωάννου και Κυριαζή από τα Γιάννενα και η Τσιπούρα από τη Νέα Ιωνία. Προπονητές θα είναι οι Ντάρας, Τούτσης, Γιαμούρης, Γρούμπας, ενώ σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο θα βρίσκεται κοντά στα κορίτσια, όπως άλλωστε και ο Αρτινός φίλαθλος κόσμος.

Κοντά στην ομάδα με την αμέριστη στήριξη θα βρίσκονται και οι μεγάλοι χορηγοί, αλλά και όλος ο επιχειρηματικός κόσμος και οι φίλαθλοι με τις κάρτες διαρκείας τους και το πάθος τους για την Αναγέννηση.

Στις 19 Οκτωβρίου στην Άρτα ξεκινάν οι επίσημες υποχρεώσεις, όπου για την Α1 η «Α» θα υποδεχτεί το Πανόραμα Θεσσαλονίκης και στις 25-26 στο Λουξεμβούργο αρχίζουν οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

Αμέσως μετά την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου στην Άρτα και πάλι, με τον ΠΑΟΚ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης