ΚΟΜΠΟΤΙ: Άρπαξε πορτοφόλι 80χρονου με 100 ευρώ


Συνελήφθη 32χρονος ημεδαπός Ρομά για ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου στην Άρτα. Σε βάρος του εκκρεμούσε επιπρόσθετα καταδικαστική απόφαση για κλοπή




Συνελήφθη χθες (07-09-2014) το μεσημέρι, στο Κομπότι Άρτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 32χρονος ημεδαπός Ρομά, σε βάρος του οποίου, και ενός ακόμα συνεργού του, σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη ληστείας, κατά συναυτουργία, σε βάρος ηλικιωμένου στην πόλη της Άρτας. 

 Ειδικότερα, προχθές (06-09-2014) το πρωί στην Άρτα, ο 32χρονος ενεργώντας από κοινού με συνεργό του, πλησίασε 80χρονο ημεδαπό και με αιφνιδιαστική κίνηση και με τη χρήση βίας, του αφαίρεσε το πορτοφόλι του που περιείχε το χρηματικό ποσό των (100) ευρώ.

Μετά την καταγγελία του περιστατικού, οι αστυνομικοί εξέδωσαν άμεσα αναζητήσεις, πραγματοποιώντας ενδελεχείς έρευνες, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον 32χρονο δράστη στο Κομπότι Άρτας.

Επιπρόσθετα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Στερεάς Ελλάδας, με την οποία καταδικάστηκε σε οκτώ μήνες φυλάκισης για κλοπή.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεργού του συνεχίζονται.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ