Μια 18χρονη Ινδή παντρεύτηκε σκύλο!


Απέκτησε... σύζυγο που γαβγίζει για να διώξει την κατάρα 

Οι προλήψεις, οι παραδόσεις και ο τρόπος με τον οποίο δίνουν λύσεις στα προβλήματα τους κάποιοι λαοί, προκαλούν ακόμη εντύπωση. Και πώς να υπάρξει και μια διαφορετική αντιμετώπιση άλλωστε, όταν συμβαίνουν απίστευτα περιστατικά. Όπως, το συγκεκριμένο, όπου μια οικογένεια στην Ινδία πάντρεψε την κόρη της με έναν σκύλο! (Δείτε φώτο)
 

Αυτό πίστευαν οι γονείς ότι έπρεπε να γίνει και η επιθυμία τους ήταν διαταγή για την νεαρή κοπέλα, η οποία ποζάρει στη νυφική φωτογραφία φανερά… ευτυχισμένη με την εκλογή του συζύγου της. Η αλήθεια είναι ότι ο γάμος ανθρώπου με ζώο είναι πρωτάκουστο για τους πολιτισμένους λαούς, αλλά για την οικογένεια της Μανγκλί Μουντά ήταν η μοναδική επιλογή. 
 
Η κοπέλα θεωρούταν –από τους γονείς της- καταραμένη και ήταν ο ασφαλέστερος τρόπος για να αποδιώξει από πάνω της το κακό. Κατά τις δικές τους απόψεις και πεποιθήσεις πάντα.

Ο πατέρας της βρήκε έναν αδέσποτο σκύλο και το ζωντανό πήρε θέση δίπλα της στην τελετή, με τους συγχωριανούς της στο Jharkhand να λένε πως με αυτό τον γάμο η κατάρα θα περάσει από το κορίτσι στον σκύλο, ο οποίος ήταν ντυμένος με το τοπικό ένδυμα, το αντίστοιχο γαμπριάτικο κοστούμι. Μάλιστα, ο… γαμπρός –ονόματι Σερού- έφτασε μέσα σε αυτοκίνητο, παρότι δεν καταλάβαινε βέβαια τι ακριβώς συνέβαινε.

Η σκυθρωπή Μανγκλί εξήγησε ότι –φυσικά- «δεν είμαι χαρούμενη», αλλά έπρεπε να ακολουθήσει τη λύση που βρέθηκε, η οποία μάλλον δεν είναι τυχαία, καθώς ο γάμος γυναικών με σκύλους υπάρχει ως έθιμο στο εν λόγω χωριό, όχι όμως για να απομακρύνει κατάρες. 
 
Εκεί λοιπόν, οι νεαρές γυναίκες ανεβαίνουν πρώτα τα… σκαλιά της εκκλησίας με ένα από τα συμπαθέστατα τετράποδα και μετά με ένα άνδρα, καθότι όπως λέγεται αυτό θα χαρίσει στο ζευγάρι ένα έναν γάμο με… μακροβιότητα.

«ξοδέψαμε αρκετά γι’ αυτό το γάμο», τόνισε η μητέρα της Μανγκλί και ανέφερε ότι «αυτός ήταν ο μόνος τρόπος να διώξει η κόρη μας την κακοτυχία της και να έχουμε καλή αντιμετώπιση από τους άλλους κατοίκους του χωριού». Το… καλό είναι ότι πλέον η κοπέλα είναι «ελεύθερη» να βρει έναν άλλο σύντροφο.










 
newsbeast.gr
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης