Ξανά φέτος, το μυστικό που το παίρνει το ποτάμι!


Το Σάββατο 9 Αυγούστου, στη Γέφυρα Κοράκου στον Αχελώο, θα γίνει το 4ο River Party, το οποίο ήδη έχει καθιερωθεί στη περιοχή που ενώνει τους Νομούς Άρτας και Καρδίτσας


Η ημέρα αυτή θα είναι όπως πάντα εντυπωσιακή και κατά κάποιο τρόπο συναισθηματική, γιατί όταν για πρώτη φορά διοργανώθηκε αυτή η εκδήλωση, κανείς δεν περίμενε ότι θα είχε αυτή την επιτυχία. (Φώτο)


Έτσι το Σάββατο 9 Αυγούστου, οι επισκέπτες, θα ακούσουν τα πιο αγαπημένα μας μουσικά κομμάτια από τον dj Lazaros, θα τραγουδήσουν, θα χορέψουν και θα κολυμπήσουν στα νερά του ΑΧΕΛΩΟΥ... !!


Όπως κάθε χρόνο, είναι σίγουρο ότι οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες όχι μόνο τις νύχτες, αλλά και τις μέρες.


Γιατί το River Party δεν είναι απλώς ένα φεστιβάλ. Είναι μία ευκαιρία οι συμμετέχοντες να βγάλουν τον πιο χαρούμενο εαυτό τους, να παρασυρθούν σε έναν ανέμελο και αυθεντικό τρόπο διασκέδασης και να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες. 

Η επιτυχία της εκδήλωσης θα αποτελέσει αξιόλογο κίνητρο ώστε αυτή να παγιωθεί περισσότερο και να καθιερωθεί ως ένα σημαντικό πολιτιστικό γεγονός της περιοχής. 

Η είσοδος είναι ελεύθερη και η ώρα του ραντεβού είναι στις 11.00 μ.μ.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ