Ο Ηλίας Σερβετάς νέος Γεν. Γραμματέας στο Δήμο Αρταίων


Ο νέος Γ.Γ. του Δήμου Αρταίων έχει σπουδάσει Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών 

Ο 42χρονος αναπληρωτής Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Προγραμματισμού και Πληροφορικής στο δήμο Νικολάου Σκουφά, Ηλίας Σερβετάς, αναλαμβάνει τελικά τη θέση του Γενικού Γραμματέα στο Δήμο Αρταίων για τα επόμενα 5 χρόνια, δίνοντας τέρμα στα σενάρια που ήθελαν πολλά γνωστά και καταξιωμένα πρόσωπα στην κοινωνία της Άρτας να διεκδικούν τη συγκεκριμένη θέση. 



Η πρόταση να αναλάβει την άκρως νευραλγική θέση του Γενικού Γραμματέα στο δήμο Αρταίων, του έγινε από τον νέο δήμαρχο της πόλης, τον επιστήθιο φίλο του και παλαιό συνεργάτη του, Χρήστο Τσιρογιάννη, με τον οποίο ο Ηλ. Σερβετάς εργάζονταν μαζί στη Διεύθυνση Προγραμματισμού της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Άρτας, απ' όπου και γνωρίζονται προσωπικά.

Ο νέος Γ.Γ. του δήμου Αρταίων έχει σπουδάσει Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και είναι γιος του πρώην σχολικού συμβούλου Α/θμιας Εκπαίδευσης Άρτας, Τρύφωνα Σερβετά.

Όπως πληροφορηθήκαμε από το περιβάλλον του νέου Γ.Γ., άμεσα θα αναλάβει πρωτοβουλία να συναντήσει τον απερχόμενο Γενικό γραμματέα του δήμου, Γιάννη Νάκα, ώστε να έχει μια εμπεριστατωμένη ενημέρωση για τον δήμο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης