ΓΑΡΝΕΛΗΣ: Θα προσφέρουμε με όλες τις δυνάμεις μας


Ως δέσμευση ενώπιον δημοτών και Θεού θεώρησε τον όρκο ο νέος Δήμαρχος Κ. Τζουμέρκων Μαρίνος Γαρνέλης που έδωσε μαζί με το νεοεκλεγέν δημοτικό συμβούλιο του Δήμου




Όπως τόνισε στην ομιλία του ο Μαρίνος Γαρνέλης, είναι χρέος όλων να προσφέρουν με όλες τους τις δυνάμεις για ένα καλύτερο μέλλον των δημοτών, να αγωνιστούν για λύσεις προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των ορεινών χωριών στην καθημερινότητά τους.

 

Η ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου και της Δημοτικής Αρχής, πραγματοποιήθηκε στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου από τον Μητροπολίτη Άρτης Ιγνάτιο.

 

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Κεντρικών Τζουμέρκων κ. Μαρίνο Γαρνέλη καλή επιτυχία στο έργο του Δημάρχου και των Δημοτικών Συμβούλων, και με αγάπη στο λαό, να δίνουν λύσεις στα καθημερινά του προβλήματα.

Το παρών στην Ορκωμοσία στο Δήμο Κ. Τζουμέρκων, έδωσε και ο βουλευτής Άρτας της ΝΔ Γιώργος Στύλιος, ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και π. Υπουργός Θόδωρος Κολιοπάνος, ο πρώην Δήμαρχος και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Νίκος Κέφης, ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Αρταίων Γιώργος Κοτσαρίδας κ.α.


ΗΧΩ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ
epirusgate.blogspot.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ