Εκτός τα ακτινίδια από τη λίστα της ΕΕ με τα αποζημιούμενα


Αβοήθητοι και ξεχασμένοι οι παραγωγοί της Άρτας, βλέπουν τη σοδειά τους να χάνεται 

Για αποζημιώσεις σε μια σειρά από αγροτικά προϊόντα -λόγω του Ρωσικού εμπάργκο- δεσμεύτηκε χθες ο Ρουμάνος, Ευρωπαίος Γεωργίας, Ντάτσιαν Τσόλος, όμως όπως τόνισε τα προϊόντα που θα καλυφθούν από τα έκτακτα μέτρα είναι... 



...οι ντομάτες, τα κουνουπίδια, τα μανιτάρια, τα σταφύλια και κάποια άλλα εποχιακά προϊόντα, ανάμεσα στα οποία όμως, δυστυχώς δεν υπάρχουν τα ακτινίδια!

Με δεδομένο τον έντονο προβληματισμό των παραγωγών ακτινίδιων της Άρτας που φόρτωσαν όλη τη σοδειά τους για τη Ρωσία αλλά δυστυχώς τους... επιστράφηκε, βλέπουμε πως δεν υπάρχει φως στο τούνελ για τους ίδιους, αφού στα έκτακτα μέτρα που θα λάβει στο πλαίσιο της ΚΑΠ η Ε.Ε, δεν προβλέπεται ανάμεσα στα προϊόντα που που θα αποζημιωθούν τα ακτινίδια!

Η αποζημίωση θα δοθεί, ώστε να απομακρυνθούν από την αγορά ορισμένα πλεονασματικά προϊόντα, προκειμένου να μην πέσουν οι τιμές λόγω της μεγάλης προσφοράς και διαταραχθεί η ομαλότητα στις τιμές.

Με τους παραγωγούς της Άρτας όμως τι θα γίνει; Θα αντιδράσει κανείς Ηπειρώτης, ώστε να γίνουν πράξη τα αυτονόητα ή θα ανεχθούμε την αδικία στις αποζημιώσεις της Ε.Ε;

epirusgate.blogspot.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης