"Της Άρτας το Γεφύρι": Άρχισε στα χωριά η προβολή της ταινίας



Από χθες Πέμπτη, στην Άνω Καλεντίνη, άρχισε η περιοδεία της ταινίας-ντοκιμαντέρ του Βασίλη Γκανιάτσα, "Της Άρτας το Γεφύρι", η οποία ταινία μέχρι στις 13 Αυγούστου θα κάνει περιοδεία σε διάφορα χωριά του Νομού μας.



Συγκεκριμένα η χθεσινή εκδήλωση ήταν προγραμματισμένη να γίνει στην αυλή του Γυμνασίου Καλεντίνης, αλλά λόγω της βροχής, αυτή πραγματοποιήθηκε σε μία από τις αίθουσες του Γυμνασίου, την οποία παρακολούθησε αρκετός κόσμος.

Στην εκδήλωση μίλησε η Πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Α. Καλλεντίνης Κα Ντίνα Γώγου και προλόγισε την ταινία η φιλόλογος καθηγήτρια Κα Κατερίνα Σχισμένου.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα των προβολών, αλλά και άλλων εκδηλώσεων όπως έχει ανακοινωθεί έχει ως εξής:

-Το Σάββατο 9/8/2014 και ώρα 8 μ.μ. στην αυλή του Λαογραφικού Μουσείου Πέτα θα γίνει εκδήλωση με θέμα «Το καταστροφικό πέρασμα του Ναζισμού στο Πέτα 41-44».
Κεντρικός ομιλητής : Άγγελος Παπασπύρου

-Την Κυριακή 10/8/2014 και ώρα 8.30μ.μ. στην αυλή του Λαογραφικού Μουσείου Πέτα θα γίνει προβολή της ταινίας-ντοκιμαντέρ «Της Άρτας το Γεφύρι» του φωτογράφου-κινηματογραφιστή Βασίλη Γκανιάτσα .
Θα μιλήσει ο Πρόεδρος του Μορφωτικού Πολιτιστικού  Συλλόγου Πέτα, Γιώργος Μπίζας και θα προλογίσει την ταινία ο Κώστας Τραχανάς.

-Την Τρίτη 12/8/2014 και ώρα 8.30 μ.μ. στην αυλή του Λαογραφικού Μουσείου Πέτα ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Πέτα παρουσιάζει το βιβλίο «Το ματωμένο θέρος του 1882» του Γιώργου Παπασωτηρίου.
Θα μιλήσουν οι : Κώστας Ζαχάρος Αναπληρωτής Καθηγητής Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Πάτρας
Παναγιώτα Λάμπρη φιλόλογος καθηγήτρια-συγγραφέας
Άγγελος Παπασπύρου Οικονομολόγος, Συνταξιούχος Τριτοβαθμίου Εκπαίδευσης
και ο συγγραφέας.
Προλογίζει ο Γιώργος Μπίζας ,Πρόεδρος του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Πέτα

-Την Τετάρτη 13/8/2014 και ώρα 8.30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία των Σκιαδάδων θα γίνει προβολή της ταινίας-ντοκιμαντέρ «Της Άρτας το Γεφύρι» του φωτογράφου-κινηματογραφιστή Βασίλη Γκανιάτσα .
Θα μιλήσει ο Γραμματέας του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Σκιαδάδων Χρήστος Χρηστίδης και θα προλογίσει την ταινία ο Κώστας Τραχανάς.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης