Και φέτος η «Γιορτή κρασιού» στην Κρηνίτσα Τρικάλων


Σάββατο 6 Σεπτέμβρη η εκδήλωση η οποία θα γίνει στη κεντρική πλατεία

Η «γιορτή κρασιού» αποτελεί μια διονυσιακή νότα κεφιού και ξεφαντώματος στην Κρηνίτσα Τρικάλων, προσελκύει εκατοντάδες κόσμο, κατοίκους και επισκέπτες, που έρχονται να απολαύσουν το δροσερό κρασί που προσφέρει δωρεάν ο Σύλλογος και να διασκεδάσουν με δημοτική παραδοσιακή μουσική και δημοτικά τραγούδια από εκλεκτούς καλλιτέχνες. (Βίντεο)


Έτσι και φέτος ο «Επιμορφωτικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Κρηνίτσας Τρικάλων» «Ε.ΠΟ.Σ.» με σχετική πρόσκληση που ήδη κοινοποίησε καλεί τα μέλη & τους φίλους του, το Σάββατο 6 Σεπτέμβρη 2014, στις 8:00 μ.μ. σε μια όμορφη εκδήλωση τη «γιορτή κρασιού» που θα γίνει στην πλατεία της Κρηνίτσας.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα χορευτικά του συλλόγου και οι διοργανωτές σας περιμένουν σε μια διονυσιακή νότα κεφιού και ξεφαντώματος στην Κρηνίτσα για να απολαύσετε ένα δροσερό ποτήρι κρασί και να διασκεδάσετε με δημοτική - λαϊκή μουσική και τραγούδια από εκλεκτούς καλλιτέχνες.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Την σχετική πρόσκληση υπογράφουν για το Δ. Σ. του Συλλόγου

Η Πρόεδρος Αποστόλου Μαριάννα
Η Γραμματέας Τσόγια Παρασκευή

Δείτε βίντεο από την περυσινή γιορτή του κρασιού



Η Κρηνίτσα (Τοπική Κοινότητα Κρηνίτσης - Δημοτική Ενότητα ΠΑΛΗΟΚΑΣΤΡΟΥ), ανήκει στον δήμο ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ της Περιφερειακής Ενότητας ΤΡΙΚΑΛΩΝ που βρίσκεται στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, σύμφωνα με τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας όπως διαμορφώθηκε με το πρόγραμμα “Καλλικράτης”.

 Οδηγίες για το πώς θα φτάσετε στην Κρηνίτσα θα βρείτε εδώ.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ