ΜΙΓΔΟΣ: Θα υπερασπιστούμε τις ευπαθείς ομάδες


Παρουσία πλήθος κόσμου έγινε την Κυριακή ώρα 12 η ορκωμοσία του Δημάρχου Περικλή Μίγδου 

Ο νέος Δήμαρχος Γεωργίου Καραϊσκάκη καθώς και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο ορκίσθηκαν στη καθιερωμένη τελετή την οποία τέλεσε ο Μητροπολίτης Άρτας κ.κ. Ιγνάτιος, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ. στην Άνω Καλεντίνη. (φώτο)




Στην ορκωμοσία της νέας Δημοτικής αρχής, παραβρέθηκε και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ.Χρυσόστομος, μιας και η γενέτειρά του Μεγαλόχαρη Άρτης βρίσκεται εντός των ορίων του Δήμου.

 

Επίσης, παραβρέθηκαν, ο βουλευτής Χρήστος Γκόκας, οι νεοεκλεγέντες Δήμαρχοι, Αρταίων Χρήστος Χρήστος και Κεντρικών Τζουμέρκων Μαρίνος Γαρνέλης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Δημήτριος Βαρέλης και η Τζένη Ταπραντζή - Κοιλία, καθώς και ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου Ιωάννης Κατέρης.

 

Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος στην ομιλία του στάθηκε ιδιαίτερα και στις ευπαθείς ομάδες του Δήμου τονίζοντας ότι θα είναι κοντά τους και φυσικά όσο το επιτρέπουν τα οικονομικά του Δήμου θα είναι αρωγός τους. Παράλληλα επισήμανε ότι όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι πρέπει να σηκώσουν τα μανίκια γιατί ο Δήμος έχει τεράστιες και βασικές ανάγκες.

Υποσχέθηκε ότι με πνεύμα κατανόησης θα αντιμετωπίζει τα μικρά και τα μεγάλα προβλήματα των συνδημοτών του, υπογραμμίζοντας ότι οι εκλογές τελείωσαν και ότι την 1η Σεπτεμβρίου η νέα Δημοτική Αρχή θα είναι αντιμέτωπη με την αρχή της νέας περιόδου για τον Δήμο... 



 

 

 

Οι φωτογραφίες ανήκουν στην Αλέκα Χήτα

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης