Γιαννιώτης θα φιλοξενήσει 5.000 Ρώσους τουρίστες


-Ένα μεγάλο μπράβο στον μεγαλύτερο Έλληνα ξενοδόχο, τον Γιαννιώτη, Κώστα Μήτση 
-Ο όμιλος "Mitsis Hotels" θα φιλοξενήσει δωρεάν τους τουρίστες του Ρωσικού Οργανισμού "LABIRINT" που πτώχευσε! 

Πράξη εθνικής ευθύνης που διασώζει το κύρος αλλά και πιθανές απώλειες στο εισαγόμενο τουριστικό προϊόν της χώρας μας, αποτελεί η απόφαση του μεγαλύτερου Έλληνα ξενοδόχου, του Γιαννιώτη, Κώστα Μήτση... 


... να φιλοξενήσει χωρίς καμία επιπρόσθετη πληρωμή μέχρι την ημερομηνία αναχώρησής τους, 5.000 Ρώσους τουρίστες στα ξενοδοχεία του σε όλη την Ελλάδα.

Κατά την ανακοίνωση της πτώχευσης του Ρωσικού τουριστικού Οργανισμού "LABIRINT", ο ξενοδοχειακός όμιλος “MITSIS HOTELS” φιλοξενεί περίπου 5.000 Ρώσους τουρίστες στα ξενοδοχεία του σε όλη την Ελλάδα και με μια γεναία απόφαση, ο ιδιοκτήτης Κώστας Μήτσης βεβαιώνει όλους τους αρμόδιους φορείς σε Ελλάδα και Ρωσία, ότι όλοι οι Ρώσοι τουρίστες που διαμένουν ήδη στα ξενοδοχεία “MITSIS” θα συνεχίσουν να φιλοξενούνται χωρίς καμία επιπρόσθετη πληρωμή μέχρι την ημερομηνία αναχώρησής τους, καθώς επίσης όσοι νέοι πελάτες που θα φτάσουν από τις 4 Αυγούστου και μετά θα πρέπει να κατέχουν Voucher του τουριστικού γραφείου «Le Grand” για τη διαμονή τους στα ξενοδοχεία “MITSIS HOTELS”.

Μακάρι το παράδειγμά του να το μιμηθούν και άλλοι... μεγαλοπαράγοντες του ελληνικού τουρισμού!

epirusgate.blogspot.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ