Νεοχώρι: Το νερό από το δίκτυο ύδρευσης βγαίνει σταχτί !!


Κατηγορούν για έλλειψη ενδιαφέροντος τη Δημοτική Αρχή 

Στον Εισαγγελέα απείλησε ότι θα οδηγηθεί μαζί με κατοίκους της περιοχής Νεοχωρίου Άρτας, καταγγέλλοντας αδιαφορία από μέρους της Δημοτικής Αρχής ο πρώην βουλευτής και τέως δήμαρχος Κώστας Παπασιώζος και κάτοικος του χωριού, με αφορμή το θολό νερό που τις τελευταίες τέσσερις ημέρες όπως αναφέρει τρέχει στις βρύσες των κατοικιών και των καταστημάτων της περιοχής Νεοχωρίου. 




 Την ίδια στιγμή ο δήμαρχος Νικολάου Σκουφά Ευστάθιος Γιαννούλης αποδίδει το γεγονός στην γεώτρηση από την οποία εμπλουτίζεται η δεξαμενή παροχής νερού στην περιοχή καθότι το νερό που φτάνει από τις πηγές Αγίου Γεωργίου δεν επαρκεί για να καλύψει τις ανάγκες και αναφέρει πως έχει συμβεί και στο παρελθόν, αποδίδοντας το γεγονός σε χώμα που μπορεί να έπεσε στο πηγάδι της γεώτρησης, αναμένοντας παράλληλα τα αποτελέσματα από την δειγματοληψία, ενώ αποδίδει τις καταγγελίες του κ. Παπασιώζου σε σκοπιμότητα.

Αναλυτικότερα στην περιοχή Νεοχωρίου, όπως ο κ. Παπασιώζος ανέφερε, οι κάτοικοι τις τελευταίες τέσσερις ημέρες είδαν το νερό αρχικά να βγαίνει θολό στις παροχές τους, ενώ όπως δήλωσε σταδιακά η εικόνα άρχισε να χειροτερεύει, φτάνοντας να βγαίνει σταχτί.

 ixotisartas.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης