Προκήρυξη για εισαγωγή στις Αστυνομικές Σχολές


Εκδόθηκε από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας η προκήρυξη των Αστυνομικών Σχολών 2014 για την εισαγωγή υποψηφίων που διαγωνίστηκαν στις Πανελλήνιες εξετάσεις φέτος

Οι εισακτέοι που αριθμούν σε 250 θα εισαχθούν στις Αστυνομικές Σχολές το έτος 2016-2017. 


Ειδικότερα σύμφωνα με την προκήρυξη των Αστυνομικών Σχολών 2014 ο αριθμός των υποψηφίων που θα εισαχθούν στη Σχολή Αστυφυλάκων καθορίζεται σε διακόσιοι πενήντα (250) ενώ για την σχολή Αξιωματικών 40.

Επί του αριθμού αυτού, ποσοστό 3%, ήτοι επτά (7) θέσεις, θα καλυφθούν από υποψηφίους, κατόχους απολυτηρίου ημερησίου ΕΠΑ.Λ (Α΄ ομάδα), της περίπτ. β παρ. 1 του άρθρου 1 του Ν. 3748/2009 και από κατόχους πτυχίου Β΄ κύκλου ημερησίων Τ.Ε.Ε., πτυχίου ειδικότητας ημερησίων Ναυτικών Λυκείων κλπ.

Συγκεκριμένα, επί του ποσοστού αυτού (3%), i) ποσοστό 90%, ήτοι έξι (6) θέσεις, θα καλυφθούν από υποψήφιους, κατόχους απολυτηρίου ημερησίου ΕΠΑ.Λ (Α΄ ομάδα), και από κατόχους πτυχίου Β΄ κύκλου ημερησίων Τ.Ε.Ε., πτυχίου ειδικότητας ημερησίων Ναυτικών Λυκείων κλπ., (ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ).

Για να διαβάσετε περισσότερα και αναλυτικά τη σχετική προκήρυξη, επισκεφτείτε τα κατά τόπους Αστυνομικά τμήματα ή την ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας: www.hellenicpolice.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης