Ανάστατη είναι η πόλη της Φιλιππιάδας


-Μετά  από την αποκάλυψη ότι 60χρόνος κατηγορείται για παιδική πορνογραφία 
-Το δικαστήριο της Άρτας,του επέβαλλε ποινή φυλάκισης πέντε ετών και εννέα μηνών

 Όπως προέκυψε από την ενδελεχή διερεύνηση της υπόθεσης από το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιππιάδας, ο 60χρονος κατείχε στο σπίτι του, στην περιοχή της Φιλιππιάδας, υλικό με πορνογραφία ανηλίκων.


Συγκεκριμένα, σε κατ’ οίκον έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φωτογραφίες και σκίτσα με παιδική πορνογραφία.

Επίσης, κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, ένα κινητό τηλέφωνο, ένα κυνηγετικό μαχαίρι, ένα τσεκούρι, ένα γεωργικό εργαλείο, καθώς και ένας σκληρός δίσκος υπολογιστή και επτά ψηφιακοί δίσκοι (DVD’s), οι οποίοι θα αποσταλούν για τις απαραίτητες αναλύσεις στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Η σχετική ποινική δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας περιλαμβάνει επιπλέον τα αδικήματα της αντίστασης, απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης, παράβασης διατάξεων της νομοθεσίας περί όπλων, διακεκριμένης φθοράς, παράνομης βίας, δυσφήμισης και συκοφαντικής δυσφήμησης.

Για τα παραπάνω αδικήματα το δικαστήριο της Άρτας επέβαλλε στον κατηγορούμενο Ποινή φυλάκισης πέντε ετών και εννέα μηνών. Ο 60χρονος είναι αντιμέτωπος και με το αδίκημα της παιδικής πορνογραφίας. Για το αδίκημα αυτό αναμένεται να απολογηθεί σε ανακριτή και εισαγγελέα αύριο Τετάρτη.

 epirusgate.blogspot.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ