Πρόεδρος στην ΠΕΔ θέλει να γίνει ο Χρ. Τσιρογιάννης!


Πληθαίνουν οι εναντίον του αντιδράσεις από "γαλάζιους" δημάρχους στην Ήπειρο 

 Άρχισαν σιγά-σιγά οι διεργασίες στο χώρο των νέων δημάρχων στην Ήπειρο για την ανάδειξη της νέας ΠΕΔ (Περιφερειακή Ένωση Δήμων). 



Με τη Ν.Δ. να έχει κερδίσει στους περισσότερους Δήμους, λογικό ακούγεται να διεκδικεί την προεδρία για λογαριασμό κάποιου δικού της δημάρχου. Όμως για το θέμα δεν έχει παρθεί ακόμα κάποια επίσημη απόφαση, ούτε και έχουν καταλήξει κάπου επίσημα μεταξύ τους οι γαλάζιοι δήμαρχοι.

Γι' αυτό και τις τελευταίες ημέρες έχει προκληθεί μεγάλη δυσφορία από την αξίωση του νέου δημάρχου Άρτας, Χρήστου Τσιρογιάννη να είναι αυτός ο νέος πρόεδρος της ΠΕΔ Ηπείρου.

Κάποιοι "γαλάζιοι" δεν βλέπουν με καλό μάτι αυτή την προοπτική και σε κατ' ιδίαν συζητήσεις διαμαρτύρονται για το γεγονός, ότι δεν έχει ζητηθεί επίσημα η γνώμη τους!

Ήδη κάποιοι έστειλαν αρμοδίως στην Αθήνα τα... μαντάτα, προειδοποιώντας, ότι επειδή το 12 (που είναι η δύναμη των δημάρχων της Ν.Δ.) δεν απέχει και πολύ από το... έξι καλό θα είναι να το ξανασκεφτούν και να προκύψει ο νέος πρόεδρος της ΠΕΔ, ύστερα από μεταξύ τους διάλογο και όχι να έρθει... "φυτευτός"!

epirusgate.blogspot.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ