Ο "Σκουφάς" ταξιδεύει τέλη Ιουλίου στη Κωνσταντινούπολη


Ο Σύλλογος "Σκουφάς" Άρτας, με μεγάλη χαρά ανακοινώνει ότι η Φιλαρμονική και η Χορωδία του Συλλόγου, θα συμμετάσχει στο 4ο Διεθνές Διαγωνιστικό Φεστιβάλ Χορωδιών και Φιλαρμονικής , στο οποίο συμμετέχουν 17 χώρες και θα πραγματοποιηθεί στην Κωνσταντινούπολη στα τέλη του Ιούλη. 


Και είναι ξεχωριστή η περηφάνια μας, συνεχίζει στην ανακοίνωσή του ο "Σκουφάς", γιατί είμαστε η μόνη συμμετοχή από την Ελλάδα. Καταλαβαίνετε, λοιπόν, ότι για μας είναι ευθύνη και πρόκληση μαζί .

Πιστεύουμε ότι θα σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, γιατί η προετοιμασία μας ήταν συστηματική και υπεύθυνη και γιατί πίσω μας « κουβαλάμε» την ιστορία μιας από της παλιότερες Φιλαρμονικές στην Ελλάδα και την πείρα χρόνων δουλειάς.

Φυσικά η συμμετοχή μας θα ήταν δύσκολο να πραγματοποιηθεί χωρίς την οικονομική στήριξη –μικρή ή μεγάλη- μελών και φίλων του Συλλόγου, καθώς και φορέων, που ανταποκρίθηκαν συγκινητικά στο κάλεσμά μας για οικονομική στήριξη.

 Τους ευχαριστούμε όλους από καρδιάς και τους υποσχόμαστε ότι για μια ακόμη φορά η Φιλαρμονική μας θα κάνει αυτό που ξέρει καλά: να δώσει τον καλύτερο εαυτό της.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης