Βίκυ προς Άκη: Μόνο ένα εκ. έφερες; Δεν είπαμε τρία;


Το βιβλίο του Νίκου Ζήγρα που αναμένεται να προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις 

Αποκαλύψεις που καίνε φέρνει στο φως το βιβλίο του Νίκου Ζήγρα «ΑΚΙS GATE». Τι πόνημα του κυρίου Ζήγρα κάνει λόγο για το πάρτι μαύρων εκατομμυρίων από τα εξοπλιστικά και το ρόλο πολιτικών, υπουργών και στελεχών του ΠΑΣΟΚ, τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα.

Ο εξάδελφος του προφυλακισμένου πρώην υπουργού αναφέρεται στο σκάνδαλο με τις χρυσές μίζες, καθώς και στην πολιτική περίοδο της παντοκρατορίας του Ανδρέα Παπανδρέου. 
 
Αποκαλύπτει επίσης άγνωστα περιστατικά της πολιτικής μας ζωής με πρωταγωνιστές τον «Μίμη», τον «Σκαρπίνη», τον «Λόλο» και άλλα πρόσωπα που κινούσαν τα πολιτικά νήματα. Η «Αντουανέτα» και η «Άγκελα» οι δύο γυναίκες της ζωής του πρωταγωνιστή του βιβλίου, αναδεικνύονται επίσης σε κεντρικά πρόσωπα της αφήγησης, με αναφορές στο ρόλο τους, οι οποίες σοκάρουν, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα.

Χαρακτηριστική είναι η φράση της «Αντουανέτας», η οποία απευθυνόμενη στον Τσοχατζόπουλο τον ρωτάει: «Μόνο ένα εκατομμύριο μου έφερες; Δεν είπαμε τρία;».

Ο ίδιος ο Ζήγρας λέει πως σκοπός του δεν ήταν να αναδειχθεί σε μεγάλο συγγραφέα, αλλά να γράψει ένα «παραμύθι για το παραμύθι της πολιτικής». Με τρόπο που να προκαλέσει σωρεία αντιδράσεων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης