Η μαγεία της κιθάρας στο Θέατρο Κάστρου


Μια ανατρεπτική μουσική συνάντηση του σπουδαίου κιθαρίστα Παναγιώτη Μάργαρη και της ταλαντούχας Ανδριάνας Μπάμπαλη στο πανέμορφο Θέατρο Κάστρου στην Αρτα, την Δευτέρα 28 Ιουλίου και ώρα 21:30. 



Το πολυσυλλεκτικό ρεπερτόριο περιλαμβάνει σόλο κιθαριστικά κομμάτια από το πρόσφατο άλμπουμ του Παναγιώτη με τίτλο "RockofmySoul"  αλλά και από την επιτυχημένη δισκογραφική σειρά "Cafe delArt", καθώς και συνθέσεις Ισπανών συνθετών αλλά και σόλο κομμάτια έκπληξη του Παναγιώτη, που θα συμπεριληφθούν στο νέο άλμπουμ του με τίτλο «Με την μαγεία της κιθάρας» το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2014.

Επίσης θα ακούσουμε τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία της Ανδριάνας ( «Δες καθαρά», «Δεν είναι αργά», «Είσαι ο άνθρωπος μου», «Μαζί Θεός», «Μοίρα μου έγινες») διασκευασμένα με μοναδικό τρόπο από την κιθάρα του Παναγιώτη αλλά και τραγούδια κλασσικών Ελλήνων συνθετών (Χατζηδάκη, Θεοδωράκη, Ξαρχάκο), αγαπημένα κομμάτια νεωτέρων (Φοίβος Δεληβοριάς ,Κωνσταντίνος Βήτα, Αρλέτα, Κώστας Λειβαδάς κ.α.) καθώς και ξένες επιτυχίες (Sting, StevieWonder κ.α.).

Σε κάποια κομμάτια η Ανδριάνα θα παίξει γιουκαλίλι μαζί με τον Παναγιώτη. Το γιουκαλίλι, ένα ιδιαίτερο μουσικό όργανο δημιουργεί ένα μαγικό συνδυασμό με τον ήχο της κλασικής κιθάρας-κάτι που σίγουρα δίνει μια ιδιαίτερη μουσική χροιά στο πρωτότυπο αυτό ρεσιτάλ δύο ξεχωριστών καλλιτεχνών.

Το καλοκαίρι είναι εδώ και το μουσικό ταξίδι του Παναγιώτη και της Ανδριάνας ξεκινάει με σκοπό να γεμίσει τις βραδιές μας με μοναδικούς ήχους και χρώματα, αλλά και ρομαντισμό!

ΕΙΣΟΔΟΣ:10€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ:
βιβλιοπωλείο Γιάννη Σπύρου τηλ.2681074598
βιβλιοπωλείο «Η πολυθρόνα του Νίτσε» τηλ. 2681077631

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ