Συλλήψεις σε Λούρο και Κερασώνα Πρέβεζας


Στο Λούρο συνελήφθη 31χρονος για κλοπή μπαταρίας αυτοκινήτου

Συνελήφθη χθες (17.07.2014) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λούρου και του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, ένας 31χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή.



Ειδικότερα, στην Τύρια Θεσπρωτικού Πρέβεζας, εντοπίστηκε ο προαναφερόμενος και συνελήφθη διότι την προηγούμενη ημέρα αφαίρεσε από σταθμευμένο φορτηγό όχημα του Δήμου Πρέβεζας, την μπαταρία του.

Η αφαιρεθείσα μπαταρία κατασχέθηκε και αποδόθηκε ενώ κατασχέθηκαν και άλλα αντικείμενα, η προέλευση των οποίων ερευνάται.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

 Συνελήφθησαν τρία άτομα για κλοπή στον Κερασώνα Πρέβεζας 

Χθες (17-07-2014) το πρωί, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιππιάδας, συνέλαβαν τρεις ημεδαπούς (έναν άνδρα και δύο γυναίκες), ηλικίας 35, 46 και 43 ετών αντίστοιχα, για κλοπή.

Συγκεκριμένα, οι τρεις κατηγορούμενοι, χθες το πρωί, προσέγγισαν 88χρονη ημεδαπή στο σπίτι της στον Κερασώνα Πρέβεζας και αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν αντικείμενα.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε επίσης, ότι οι ίδιοι δράστες είχαν κλέψει από το ίδιο σπίτι, πριν από ένα μήνα περίπου, το χρηματικό ποσό των (350) ευρώ.

Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιππιάδας και ερευνάται η εμπλοκή των συλληφθέντων σε παρόμοιες έκνομες ενέργειες.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης