Με καλές επιδόσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα


-ΑΟ ΔΟΞΑ: Ελπίζουμε η νέα Δημοτική Αρχή να κατανοήσει την αναγκαιότητα λειτουργίας της πισίνας όλο το χρόνο 

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών που έγινε στο Ιλίσιο κολυμβητήριο στην Αθήνα από 22 έως 27 Ιουλίου 2014 συμμετείχαν οι 3 κολυμβητές του αγωνιστικού τμήματος του Α.Ο. Δόξα Άρτας, Βάσσος Νεκτάριος, Κατσιγιάννη Κωνσταντίνα & Ψυλλιάς Αλέξανδρος. 



Οι κολυμβητές μας δεν απέσπασαν κάποια σημαντική διάκριση. Όμως οι επιδόσεις και η συμμετοχή τους και μόνο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θεωρείται μεγάλη επιτυχία αν αναλογιστεί κανείς ότι η προπόνησή τους υστερεί με εκείνη των υπόλοιπων ομάδων τα τελευταία 7 χρόνια.

Ελπίζουμε η νέα Δημοτική Αρχή να κατανοήσει την αναγκαιότητα λειτουργίας της πισίνας όλο το χρόνο, όχι μόνο για τους αθλητές της Δόξας αλλά και για τα 500 και πλέον παιδιά της πόλης μας που κατά τους μήνες λειτουργίας του κολυμβητηρίου, επιλέγουν την κολύμβηση ως άθληση και, παρά τους δύσκολους οικονομικούς καιρούς, τουλάχιστον να προσπαθήσει να αλλάξει την κατάσταση.

Μικρότεροι Δήμοι με λιγότερες δυνατότητες μπορούν και στηρίζουν ανάλογες αγωνιστικές προσπάθειες, ο Δήμος Αρταίων θα εξακολουθήσει να μην μπορεί και να μην θέλει;

Φθάνοντας στο τέλος της κολυμβητικής περιόδου το Τμήμα Κολύμβησης θέλει να ευχαριστήσει τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, τον ΑRTV, τις κολυμβητικές ομάδες και το Δ.Σ του ΕΑΝΚ Ιωαννίνων, τους φίλους και τους γονείς του Συλλόγου, που για μια ακόμη χρονιά στήριξαν και ανέδειξαν την επίπονη προσπάθεια των κολυμβητών μας. Καλό καλοκαίρι σε όλους!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης