....Η Γυναίκα του Πρωτομάστορα σίγουρα δακρύζει


Πριν από λίγο, ο γνωστός φωτογράφος - κινηματογραφιστής Βασίλης Γκανιάτσας, ανάρτησε στη σελίδα που διατηρεί στο fb, φωτογραφίες από το περιβάλλοντα χώρο του Ιστορικού Γεφυριού

Είναι γνωστή άλλωστε η ευαισθησία του για την Ιστορική Γέφυρα της Άρτας και στα όσα ο ίδιος έχει προσφέρει ώστε αυτή να μην καταρρεύσει στη δεκαετία του 80. (Φώτο)


Άλλωστε η προβολή του ντοκιμαντέρ όπου ο ίδιος γύρισε και το οποίο προβλήθηκε στη κατάμεστη αίθουσα του Σκουφά στις 13 Νοεμβρίου 2013, είχε συγκεντρώσει όχι μόνο πολύ κόσμο αλλά και κάθε είδους ενθουσιώδη σχόλια.  

Έτσι, σήμερα ο Βασίλης Γκανιάτσας, δεν άντεξε να βλέπει τον Ιστορικό χώρο του γεφυριού να είναι τουλάχιστον μια καφετέρια, αν όχι τίποτα άλλο στο μέλλον...

Συνοδεύει λοιπόν τις φωτογραφίες του στο fb με τα παρακάτω απλά μα συνάμα και σκληρά λόγια...

"ΑΙΣΧΟΣ !!! Ζωντόβολα Αρτινοί πως καταντήσατε ένα από τα ωραιότερα μνημεία του κόσμου . Θέλετε και ανάπτυξη τουρισμού, τρομάρα σας. 
ΑΝΕΥΘΥΝΟ-ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ βλέπει κανείς; Πολιτιστικοί σύλλογοι του τσαρουχιού και της φουστανέλας μόνο για αυτά είστε ;" 

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ





Σχόλια

  1. ΧΡΗΣΤΟΣ Β.ΚΑΠΕΡΩΝΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΠΗΓΙΩΤΩΝ ΑΡΤΑΣ3 Ιουλίου 2014 στις 12:42 μ.μ.

    Δεν πιστεύω και δεν πιστεύει κανείς αυτό που βλέπει στίς εικόνες . Είναι δυνατον να προσβάλεται εν ιστορικό μνημείο με τέτοιο βάναυσο τρόπο; Υπάρχει εχέφρων άνθρωπος '΄΄οποιας΄΄ υπηρεσίας που να παρεχώρησε τον χώρο αυτό για να λειτουργήσει καφετερια; που έχουμε φτασει; Δηλαδη με την ιδια λογική να γίνει και ο Παρθενώναςκαι ο ναός του Ποσειδώνα στο Σούνιο,και στους Δελφούς....καφετεριες Ωραία; ...Ωραιότατα. Οφείλουν και σήμερα μάλιστα ο δήμος και η Αστυνομία να επέμβουνγι' αυτό τό κατάντημα.. Αυτό το αίσχος πρέπει σήμερα κιόλας να τελειώσει χωρις δικαιπολογίες. Αν παραχωρηθηκε απο όποιον πααχωρήθηκε να ελεγχθεί διότι προφανώς παράνομα παραχωρήθηκε .Δεν ξέρω Δήμος η άλλη υπηρεσία (ΚΕΔ); ...... Ερμε Βασιλη Γκανιάτσα την αρπαξαν τα κοράκια την ευκαιρία απο την ανάδειξη του γεφυριού με τότην ταινία σου...τι μελει να δουν τα μάτια μας ακόμη από τους Αργυρώνητους Αγύρτες που θυσιάζουν την πολιτιστική μας κληρονομία στο βώμο του κέρδους. Πάντως θα θέλαμε να μάθουμε ονοματεπώνυμα για να τους φτύσουμε!!!!! να τους πούμε ΄΄Φτού σας Μασκαράδες¨¨
    ΧΡΗΣΤΟΣ Β. ΚΑΠΕΡΩΝΗΣ
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΠΗΓΙΩΤΩΝ ΑΡΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί οι φωτογραφίες είναι από τη μία μόνο πλευρά??? Από την άλλη τόσα χρόνια δεν υπάρχει πρόβλημα??? Σίγουρα πρέπει να υπάρξουν μέτρα αλλά και από τις 2 πλευρές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι λόγοι προφανώς και είναι προσωπικοί καθώς δε γίνεται αναφορά για την άλλη πλευρά της γέφυρας που υπάρχουΝ χρόνια τραπεζοκαθίσματα. Αδιανόητο ότι υπάρχουν κάποιοι να μην αντιλαμβάνονται την ανάπτυξΗ του τουρισμού στη γέφυρα και απίστευτο ότι τραβήχτηκαν φωτογραφίες από καταστήματα και ανθρώπων με σκοπό την προσβολή τους. Το φτύσιμο αξίζει σε εσας ντροπή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης