Στη Πρέβεζα η μικτή χορωδία του "Μακρυγιάννη"


Η μικτή χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Άρτας «Ο ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ» συμμετέχει στο 32ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Πρέβεζας το Σάββατο το βράδυ, 5 Ιουλίου 2014, ώρα 9:30, στο Ναυτικό Μουσείο Πρέβεζας, όπου θα ερμηνεύσει έργα από το κλασσικό Ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο. 


To Φεστιβάλ διοργανώνει η χορωδία Πρέβεζας «Αρμονία» και είναι μια τετραήμερη γιορτή χορωδιακής μουσικής στην οποία συμμετέχουν χορωδίες τόσο από την Ελλάδα, όσο και απ’ όλο τον κόσμο (Ρωσία, Ρουμανία, Τσεχία, Ουκρανία, Ισραήλ και Μολδαβία), που θα δώσουν το καλλιτεχνικό τους παρόν στην Πρέβεζα και θα λάβουν μέρος σε ένα πλούσιο πρόγραμμα με συναυλίες φολκλόρ, κλασσικό και μοντέρνο ρεπερτόριο, street performances και συναυλία εκκλησιαστικής μουσικής.

Πρόκειται για μια εξαιρετική πρωτοβουλία που συμβάλλει στην ανέλιξη του Πολιτισμού στην Ήπειρο.

Οι εκδηλώσεις αρχίζουν την Πέμπτη 3 και τελειώνουν την Κυριακή 6 Ιουλίου. Καλούμε τους φίλους της χορωδίας μας να την ακολουθήσουν στην Πρέβεζα απολαμβάνοντας μια υπέροχη καλοκαιρινή μουσική βραδιά, αλλά και τους φίλους της μουσικής να πλαισιώσουν τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ με την παρουσία τους.

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης