ΛΟΥΤΣΑ: Με επιτυχία τελείωσε το φετινό τουρνουά Beach Handball


Απόλυτα επιτυχημένο οργανωτικά και αγωνιστικά ήταν και το φετινό τουρνουά Beach Handball στη Λούτσα Πρέβεζας του Δήμου Πάργας, που διεξήχθη στο cafe-bar Belvedere για 6η συνεχόμενη χρονιά. 




Το πιο θετικό πάντως ήταν ότι στην παραλία του Ιονίου Πελάγους παρακολούθησε αρκετός κόσμος το εντυπωσιακό αυτό άθλημα της άμμου και αποτέλεσε μία τεράστια διαφήμιση σε μικρούς και μεγάλους, μελλοντικούς ίσως αθλητές και αθλήτριες.

Άλλωστε αυτός θα πρέπει να είναι αποκλειστικά και ο στόχος της επιτροπής του Beach Handball, η διεξαγωγή αγώνων σε παραλίες με κόσμο και όχι σε απομονωμένες περιοχές...

Αγωνιστικά η ομάδα Γ.Α.Σ ΚΙΛΚΙΣ AKROPOILS ήταν η νικήτρια στους άνδρες για το πρωτάθλημα κερδίζοντας τους WATERPROOFS στον τελικό και η SPARTACUS GOALBET στις γυναίκες, που νίκησε την ΚΑΣΤΟΡΙΑ. Στον μικρό τελικό των ανδρών η ΔΡΑΜΑ'86 SUMMER'04 κέρδισε τους ΚΥΚΛΩΠΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ BEACH BOYS 2012 παίρνοντας το χάλκινο μετάλλιο, ενώ στις γυναίκες την 3η θέση κατέκτησε η νεοσύστατη ομάδα του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΓΡΙΑΣ ΒΟΛΟΥ.

Το τουρνουά όμως είχε και την καινοτομία του 1ου ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ, όπου στον μεγάλο τελικό η ΔΡΑΜΑ'86 SUMMER'04 "έκλεψε" στην κυριολεξία το κύπελλο στα σουτ-άουτ και ενώ είχε μείνει με μόλις 4 παίκτες γηπέδου στις εκτελέσεις λόγω δύο αποβολών.

Ομως εκμεταλλεύτηκε την χαλάρωση του φιναλίστ Γ.Α.Σ ΚΙΛΚΙΣ AKROPOILS και έφτασε στην κατάκτηση της πρώτης κούπας του θεσμού στην ιστορία του beach handball, που είχε την τιμή να φιλοξενήσει η Λούτσα Πρέβεζας.

 Εμφάνιση ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-2.jpg

Επίσης, η ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ έδωσε το παρών στη Λούτσα, προπονήθηκε και αγωνίστηκε σε αγώνα επίδειξης με την αντρική ομάδα των WATERPROOFS και χάρισε θέαμα ευρωπαικού beach handball.

 Εμφάνιση ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-10.jpg

Το STUDIO ΑRMONIA της Σοφίας Κωστούλα που βρίσκεται στην Αρτα παρουσίασε ZUMBA και εντυπωσίασε το κοινό με τις μικρές χορεύτριες της, που ήδη έχουν συμφωνήσει να χορεύουν και το χειμώνα στη σάλα στους αγώνες χάντμπολ της ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΑΡΤΑΣ.Εντυπωσιακή, επίσης, ήταν και η κάλυψη με live streaming που μετέδωσε τους αγώνες σε Ελλάδα και εξωτερικό και αποκλειστικά υπεύθυνος για αυτό ήταν ο Γιάννης Βλαχογιάννης.

Η διοργάνωση αποτέλεσε πόλο έλξης ομάδων (11 συνολικά) από όλη την Ελλάδα, διαιτητών-κριτών-παρατηρητών, θεατών και λουόμενων που απόλαυσαν το τουρνουά και την παραλία, ενώ τα βράδια party έγιναν στο Belvedere με guest dj τον Αλέξη Κατσαδωράκη και έδωσαν χρώμα στην εκδήλωση.

Η εκδήλωση ήταν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία αθλητικού τουρισμού για την περιοχή και για αυτό το λόγο η Περιφέρεια Ηπείρου, ο Δήμος Πάργας και το Επιμελητήριο Πρέβεζας στάθηκαν κοντά, αλλά θα πρέπει ακόμη περισσότερο να κατανοήσουν τη σημαντικότητα τέτοιων events και να οργανωθούν πιο πολύ.

Αναλυτικά η κατάταξη των ανδρών : 1) ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ -AKROPOLIS 2) WATERPROOFS 3) ΓΣ ΔΡΑΜΑ 86-SUMMER 04 4) ΚΥΚΛΩΠΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ-BEACH BOYS 2012 5) BELVEDERE CAFE 6) ΓΙΑΝΝΕΝΑ 7) ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 8) ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ

Στις γυναίκες : 1) SPARTACUS GOALBET 2) AOA SPARTACUS 3) ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΓΡΙΑΣ ΒΟΛΟΥ

MVP στις γυναίκες η ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΝΑΤΑΣΑ από την Καστοριά, ενώ στους άνδρες ο 16χρονος των SUMMER Βασίλης Τορνικίδης.

 Εμφάνιση ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-5.jpg

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης