ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Από σφοδρή σύγκρουση ο θάνατος της 44χρονης


Από την εκτροπή του οχήματος, την πτώση στο γκρεμό και την σφοδρή πρόσκρουση που ακολούθησε προήλθε ο θάνατος της 44χρονης γυναίκας που εντοπίστηκε το απόγευμα στην Οξυά Μονοδενδρίου.



Από την αυτοψία που πραγματοποίησε ο Ιατροδικαστής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης δεν προέκυψε κανένα ίχνος εγκληματικής ενέργειας.

Ο θάνατος προήλθε από τους πολύ σοβαρούς τραυματισμούς που προκλήθηκαν από την πτώση του οχήματος.

Το πρωί ο σύζυγός της, ανώτερος τραπεζικός υπάλληλος που εργάζεται στα Ιωάννινα είχε προχωρήσει σε δήλωση εξαφάνιση της 44χρονης που κατάγεται από την Ουκρανία. Η ανησυχία του ήταν έκδηλη όμως κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί το δράμα που θα ακολουθούσε.

Το απόγευμα, ένας περιπατητής που βρίσκονταν στην περιοχή της Οξυάς Μονοδεντρίου είδε αρχικά το όχημα και στη συνέχεια τη νεκρή γυναίκα. Αμέσως ενημερώθηκαν οι αρχές, οι οποίες άρχισαν να ερευνούν με μεγάλη προσοχή και σχολαστικότητα την υπόθεση, καθώς είχε προηγηθεί και η δήλωση εξαφάνισης.

Προς το παρόν κανένας δεν μπορεί να γνωρίζει αν η 44χρονη επέλεξε να βάλει τέλος στη ζωή της και επέλεξε ένα σημείο, σχεδόν ερημικό για να κινηθεί με το αυτοκίνητό της.

Όπως σημειώνουν πάντως κάτοικοι της περιοχής, που γνωρίζουν καλά το δρόμο, στο συγκεκριμένο σημείο δεν δικαιολογείται τροχαίο, καθώς το φάρδος είναι μεγάλο ενώ του δρόμου ακολουθεί κι ένα πλάτωμα αρκετών μέτρων.

Ίχνη φρεναρίσματος στο οδόστρωμα δεν υπάρχουν. Η εικόνα είναι σαν το όχημα να κινήθηκε κατευθείαν προς το γκρεμό.

epiruspost.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης