ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ: 3ήμερες εκδηλώσεις της ΙΛΕΤ


Τις παρακάτω εκδηλώσεις έχει προγραμματίσει για τους θερινούς μήνες του 2014, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΙΛΕΤ (Ιστορική και Λαογραφική Εταιρεία Τζουμέρκων)



Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

Συνάντηση (ετήσια) των υπευθύνων και των μελών των ομάδων έρευνας της ΙΛΕΤ, που θα γίνει την 1η Αυγούστου, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10 το πρωί, στους Κτιστάδες, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Κτιστάδων του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων.

Συνδιοργάνωση με την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος, την Ομοσπονδία Αδελφοτήτων Τζουμέρκων και τους Δήμους Κεντρικών και Βορείων Τζουμέρκων, επιστημονικής ημερίδας με θέμα: «Πολιτισμός και Ανάπτυξη των Τζουμέρκων», που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Αυγούστου, ημέρα Σάββατο και ώρα 10 το πρωί, στην Άγναντα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του γυμνασίου-λυκείου Αγνάντων (Δάφνη).

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση (απολογιστική) των μελών της ΙΛΕΤ, που θα συγκληθεί στις 3 Αυγούστου, ημέρα Κυριακή και ώρα 10 το πρωί, στο Βουργαρέλι, στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου Κεντρικών Τζουμέρκων.

Συνδιοργάνωση με τον συνεργάτη της ΙΛΕΤ Νικόλαο Μανούση, έκθεσης φωτογραφίας με θέμα: «Με το βλέμμα της καθημερινότητας», η οποία θα λειτουργήσει από τις 20 Ιουλίου έως τις 20 Αυγούστου, στο Βουργαρέλι.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης