Άρχισαν οι προετοιμασίες για την 2η Πανελλήνια Έκθεση


Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας άρχισαν  οι προετοιμασίες για την 2η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΡΤΑΣ  που διοργανώνει  για δεύτερη συνεχή χρονιά η ΑΡΤΑΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Ο.Τ.Α με την εταιρεία «ΚΥΚΛΟΣ»,... 



...θα πραγματοποιηθεί από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 3 Οκτωβρίου  2014 στο ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΤΑΣ  στην Άρτα, υπό την αιγίδα του Δήμου Αρταίων και την συνδιοργάνωση του Εμπορικού Συλλόγου.

Η φετινή έκθεση,  με δεδομένη την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η αντίστοιχη περυσινή , θέτει υψηλούς στόχους τόσο ως προς τον αριθμό συμμετοχής εκθετών, όσο και ως προς την ποιότητα  των εκθεμάτων, αλλά και τις εμπορικές συμφωνίες που κατά την διάρκεια της θα συναφθούν.
     
Στην προσπάθεια μας να στηρίξουμε την  ελληνική επιχειρηματικότητα και  κατανοώντας την δύσκολη  οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας,  θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι , η  τιμολογιακή πολιτική μας θα κυμανθεί  σε  αρκετά χαμηλά επίπεδα .

Για τον λόγο αυτό προσκαλούμε όλους τους επαγγελματίες να δηλώσουν συμμετοχή  στην 2η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΡΤΑΣ,  δίνοντας τους τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με χιλιάδες  επαγγελματίες και απλούς επισκέπτες.

Πληροφορίες:

ΑΡΤΑΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Ο.Τ.Α
ΤΗΛ. 26810-78840 FAX:26810-75425


«ΚΥΚΛΟΣ» ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΘΕΣΕΩΝ
ΤΗΛ.: 26510-37114, 37119  ΚΙΝ.: 6944107862

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης