ΚΟΡΩΝΗΣΙΑ: Με επιτυχία η 1η γιορτή του Kite Surfing

  
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ: Με απόλυτη επιτυχία και πέρα από τα αναμενόμενα έγινε το Σάββατο ώρα 3μ.μ στη Κορωνησία Άρτας, η πρώτη διοργάνωση Kite Surfing από το τοπικό Ναυτικό Όμιλο

Ήταν μια υπέροχη μέρα και μια γιορτή του Kite Surfing αφήνοντας πίσω τις καλύτερες εντυπώσεις και φυσικά πανέμορφες φωτογραφίες του  Thimios Mantzios Photography
 


Στον αγώνα έλαβαν μέρος 20 αθλητές και μια αθλήτρια, από την Άρτα, την Πρέβεζα, την Λευκάδα και την Πάτρα.

Νικητές αναδείχθηκαν οι Kryštof Rubáš, 1η θέση, Maria Tsifrika, 2η θέση, Aris Pappas 3η θέση .

Τον Ναυτικό Όμιλο Κορωνησίας αντιπροσώπευσαν οι Έξαρχος Άρης, Χουλιάρας Βασίλης, Σάκουλας Χρήστος, Μπόβολος Κων/νος, Μουλιανίτης Σωτήρης, Χουλιάρας Ανδρέας, Ρέντζος Άγγελος και Μπαρμπούτης Κωνσταντίνος.

Αρωγός στην εκδήλωση τόσο με έμψυχο όσο και άψυχο υλικό ο φορέας διαχείρισης Αμβρακικού που σε συνδυασμό με τους χορηγούς μας έθεσαν την βάση για μια εξίσου πετυχημένη συνέχεια.

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των διοργανωτών ευχαριστούν το No Work kiteschool at Cape Drepano από την Πάτρα που με την υλική υποστήριξη επέτρεψε στους παρευρισκόμενους αθλητές να δοκιμάσουν σανίδες και αετούς της εταιρίας Slingshot την οποία αντιπροσωπεύουν στην Ελλάδα.

Στις αποσκευές τους είχαν και πλούσια δώρα τα οποία κληρώθηκαν σε αθλητές και φυσικά στους φίλους που βρέθηκαν κοντά μας.

 

Ένα σακίδιο πλάτης, ένα gear box και μια θήκη για σανίδα της Slingshot μοιράστηκαν στους τυχερούς μετά τις απονομές. Το κατάστημα Rich Bitch & Poor Dog Fashion από την Πάτρα επίσης πρόσφερε 3 δώρα για τους φιλοξενούμενους μας.

Τέλος οι διοργανωτές ευχαριστούν το Agiosnikolaos-kitecenter στην Λευκάδα και τον All Ezak που πρόσφεραν μια σανίδα για την κλήρωση μας και έδωσαν την ευκαιρία στους φίλους μας να δοκιμάσουν το Stand up paddle boarding!

Ακολούθησε beach party μέχρι αργά το βραδάκι με υπέροχη μουσική και παγωμένα κοκτέιλ! Και του χρόνου λοιπόν, με περισσότερες συμμετοχές και πιο πολλούς φίλους!

 

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης