ΑΡΤΑ: Συνελήφθη για κατοχή - πώληση κροτίδων


Συνελήφθη 52χρονος ημεδαπός για παράνομη κατοχή και πώληση παιδικών αθυρμάτων και κροτίδων 

Κατά τη διενέργεια αιφνιδιαστικού αστυνομικού ελέγχου στα σπίτια του, κατασχέθηκαν συνολικά -2.098- παιδικά αθύρματα και κροτίδες καθώς και -3.346- γραμμάρια λαθραίου καπνού.



Οι έλεγχοι εν όψει των εορτών του Πάσχα θα συνεχιστούν με αμείωτο ενδιαφέρον. Έτσι συνελήφθη, χθες (04-04-2014) το μεσημέρι στα Αμπέλια Άρτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άρτας, ένας 52χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράνομη κατοχή και πώληση παιδικών αθυρμάτων και κροτίδων καθώς και για κατοχή λαθραίου καπνού.

Ειδικότερα, κατά τη διενέργεια αιφνιδιαστικού αστυνομικού ελέγχου σε σπίτια, ιδιοκτησίας του 52χρονου στα Αμπέλια Άρτας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά (2.098) παιδικά αθύρματα και κροτίδες καθώς και (3.346) γραμμάρια λαθραίου καπνού.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Άρτας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.

Οι έλεγχοι των Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Ηπείρου, εν όψει του εορτασμού του Πάσχα, θα συνεχισθούν με αμείωτη ένταση. Οι έλεγχοι δεν θα αποσκοπούν μόνο στη τήρηση της νομοθεσίας, αλλά κυρίως στην πρόληψη πιθανών ατυχημάτων και θα επικεντρωθούν κυρίως στον εντοπισμό χώρων όπου οι κροτίδες και τα βεγγαλικά φυλάσσονται ή καταστημάτων όπου πουλιούνται.

Παράλληλα όμως, έλεγχοι Θα πραγματοποιούνται και σε μεμονωμένα άτομα τα οποία χρησιμοποιούν τα αντικείμενα αυτά.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ