Π.Οικονομίδης: «Ο Γιάννης Παπαλέξης είναι η μόνη έμπειρη αυτοδιοικητική παρουσία»


Μια συγκινητική στιγμή, κατά την παρουσίαση των υποψηφίων του ψηφοδελτίου «Γέφυρα στο Μέλλον», του Γιάννη Παπαλέξη, ήταν και η σύντομη παρέμβαση του πρώην Δημάρχου Αρταίων, κ. Πάνου Οικονομίδη, ο οποίος παίρνοντας το λόγο ,μεταξύ άλλων, ανέφερε τα εξής: 


«Θυμήθηκα πάρα πολύ όμορφες στιγμές του παρελθόντος και έτσι υπέκυψα στο να πω δυο κουβέντες χωρίς να καθυστερώ την πολύ όμορφη διαδικασία. Ήρθα να την παρακολουθήσω γιατί μέσα από πολιτικά κριτήρια έχω κάνει την εκτίμησή μου, ο Γιάννης Παπαλέξης και οι συνεργάτες του είναι η έμπειρη αυτοδιοικητική παρουσία για το Δήμο. Και για μένα είναι η μοναδική πρόταση.

Γιατί αν δεν έχεις δουλέψει πάνω στα προβλήματα του Δήμου από  το μικρό έως το πιο μεγάλο, δεν τα έχεις σημειώσει, δεν έχεις ξενυχτήσει, δεν τα έχεις εμπεδώσει εγκεφαλικά αλλά και στην ουσία και δεν έχεις βάλει την άμαξα πάνω στις σιδηροτροχιές, δεν μπορείς να διοικήσεις.

Με αυτή την εκτίμηση λοιπόν, θεωρώ ότι το συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο αποτελείται από αξιόλογες παρουσίες και όπως είπα, η μόνη έμπειρη αυτοδιοικητική πρόταση στο Δήμο. Χωρίς να θέλω να αδικήσω τους άλλους υποψηφίους, εδώ μιλάει η πραγματική εξέλιξη των θεμάτων. Και πολλοί θα έχουν εκπλαγεί γιατί είμαι εγώ εδώ σήμερα.

Είμαι εδώ για δυο λόγους: Πρώτον γιατί είμαι Αρτινός, γέννημα θρέμμα της Παρηγορήτισσας και δεύτερον γιατί πονάω την πόλη και την πεδιάδα. Θα έλεγα στο φίλτατο το Γιάννη και τους συνεργάτες του, μετά την επόμενη εκλογική διαδικασία  να στρέψουν το 70% της προσπάθειάς τους στα προβλήματα που αφορούν την πεδιάδα.

Όχι ότι οι προκάτοχοι δήμαρχοι-συνάδελφοι δεν είχαν κάνει ό,τι μπόρεσαν να κάνουν, αλλά γιατί σε σχέση με την Άρτα, η περιοχή βρίσκεται σε υστέρηση και υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που πρέπει να γίνουν. Στην προσπάθεια αυτή συμμέτοχοι πρέπει να είναι και οι κάτοικοι, να συζητηθούν όλα τα προβλήματα να εξηγηθούν στους κατοίκους, να τα χωνέψουν και να τα αγκαλιάσουν και να τα προωθήσουν όχι μόνο οι τοπικοί σύμβουλοι αλλά  και το δημοτικό συμβούλιο στο σύνολό του, πέρα από τις όποιες οικονομικές δυσκολίες.

Τέλος, σας συγχαίρω όλους και πάλι για την παρουσία σας, για την αποφασιστικότητα να εμπλακείτε στις διαδικασίες της εκλογής και να ευχηθώ σε όλους και στο ψηφοδέλτιο καλή επιτυχία και να είστε με το κεφάλι ψηλά, διότι μέχρι τώρα έχετε δείξει ότι δουλέψατε αρκετά και υπάρχει περιθώριο να δουλέψετε ακόμα πιο δυνατά. Από την μεριά τη δική μας, των παλαιοτέρων, θα είμαστε δίπλα στη  νέα Δημοτική Αρχή σε ότι και αν χρειαστεί, προσφέροντας, την όποια μικρή εμπειρία έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια. Καλή επιτυχία λοιπόν στο ψηφοδέλτιο».

Περισσότερες ειδήσεις και φωτογραφίες από την παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού "Γέφυρα στο Μέλλον" είναι αναρτημένες στο: www.papalexisioannis.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης