Σομαλοί και Κινέζοι έφηβοι στον Μ/Φ Σύλλογο «ΣΚΟΥΦΑΣ»


Στα πλαίσια της δράσης “Chinese, Somali, Greek Youth Exchange” που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του Προγράμματος «Νεολαία εν δράσει» έφηβοι κάτοικοι του Μάνστεστερ της Μ. Βρετανίας, που κατάγονται από τη Σομαλία και την Κίνα, θα επισκεφτούν την Άρτα  στις 12 Απριλίου 2014,  υλοποιώντας  την   ανάδειξη και αξιοποίηση των Καινοτομιών που συνεισφέρουν στη Βιώσιμη Ανάπτυξη  στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας και Ηπείρου.


 Ο Μουσικοφιλολογικός Σύλλογος Άρτας «ΣΚΟΥΦΑΣ» στα πλαίσια των πολιτιστικών του δράσεων θα ξεναγήσει τους έφηβους επισκέπτες στη Βιβλιοθήκη του Συλλόγου, στη Γαρουφάλειο Στέγη, όπου βρίσκεται το Ιστορικό Μουσείο και στο Λαογραφικό Μουσείο του Συλλόγου, δίπλα στο Ιστορικό Γεφύρι. 

Το παιδικό χορευτικό τμήμα του Συλλόγου  θα παραδώσει μαθήματα τοπικών παραδοσιακών χορών στους επισκέπτες εφήβους,  με σκοπό να κατανοήσουν καλύτερα την ηπειρώτικη παράδοση και την ιστορία του τόπου μας.

Ο Μ/Φ Σύλλογος Άρτας «ΣΚΟΥΦΑΣ» για μια ακόμη φορά, πιστός στις αρχές που εδώ και 118 χρόνια απαρασάλευτα υπηρετεί, προωθεί και στηρίζει το σεβασμό στη διαφορετικότητα, τη διαπολιτισμικότητα, την αλληλογνωριμία, την αλληλοκατανόηση και την ειρηνική συνύπαρξη των λαών.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης